2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 46 پست
خیلی حس بدیه مث ادمای معتاد میشی وقتی عاشق میشی خدا کمکمون کنه فراموششون کنیم

ایشالا هرچی خیره برامون اتفاق بیفته

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دی اکتیو کنم؟ ولی خب حوصلم سر میرهبنظرت ارزش داره بخاطر سلامت روانم دی اکتیو کنم؟

واقعا ارزش داره بهت قول صد درصدی میدم بخدا

ببین من الان گوشیم داغ کرده نمیتونم زیاد تایپ کنم اگر مایلی درخواست بدم پی وی فردا صحبت کنیم

فک نکنم بتونی به این زودیا از یاد ببری ۲ ماه زمان به شدت کمیه یه نکته دیگه هم اینکه چون حرف داری و گ ...

اره هی حرفامو مینویسم رو کاغذ آتیش میزنم ولی وقتی از خواب بیدار میشم حرفای جدید میاد سراغم خیلی درگیرم نمیتونم ببخشمش و رهاش کنم ولی اون حتی همین الانم به یاد من نیس خیلی زوم میگیره بخام تا چند ماه دیگ بهش فکر کنم

دلگیر نباش ببخشش هیچ کس به اندازه خودت ازار نمیبینه

میترسم ببخشمش دیگه کارمای کارایی که باهام کرده سرش نیاد

تقصیر خودمه اگه انقد براش تلاش نمیکردم انقد ناراحت نبودم الان میخاستم تلاش نکنم مگه اون مجبورم کرده بود

میترسم ببخشمش دیگه کارمای کارایی که باهام کرده سرش نیادتقصیر خودمه اگه انقد براش تلاش نمیکردم انقد ن ...

از کاری که برایه ادما میکنی پشیمون نباش شاید اونها پتانسیل شو ندارن