2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب ولی باید یه جیز کوچولو خرید دیگه 

من ارزومه برم شیراز خوش بگذره خانوم گل

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
خوراکی های خوشمزه هم بگید

خوراكي ها 

شيريني كلوچه مسقطي ازقنادي كامران تو خيابون قصردشت

عرقيات ك خب الان كهنه هست ولي جديدش مياد بزودي

مغز بخورك يا همون مجك ك البته برا كازرون هست اما شيراز زياد هست همه جا

نُقل

مسقطي لاري هم هست ميتوني بگيري از خشكباري ها

در خصوص پوشاك هم ك همه چيز فراون و عالي با هر قيمت و سليقه

منتهي نميدونم اهل كجايي ك بهت بگم كجا بري

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اونو که حتماا صنایع دستی شیراز چیه؟

خاتم وقلم زني

ك البته اصالتا براي شيراز هست ولي از بد روزگار ب مرور داره ب اسم اصفهان ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خاتم وقلم زني ك البته اصالتا براي شيراز هست ولي از بد روزگار ب مرور داره ب اسم اصفهان ميشه

ظروف قلم زني منظورم هست ك ميتوني از بازار وكيل و سراي مشير تهيه كني

میشه اون ها رو سوغاتی بخرم بیارم شهرمون خراب نمیشه؟

نه اينا خراب نميشه

نون فسايي و مسقطي تا يكماه هم مي مونه

رستوران خوب؟و فست فود

رستوران 

هفت خان نزديك دروازه قران ك سه طبقه هست از سنتي تا معمولي و فست فود

ك ب روش خودش فروش داره حتما امتحان كنيد

ك مثلا اگه انقد غذا سفارش بدين انقد حساب ميشه و از اين حرفا حضور ذهن ندارم چطور بود😂😂

رستوران صوفي توي ستار خان و عفيف اباد 

ك توي ستارخان بيرون بر هست و بسيار خوشمزه و مناسب

فست فود آيوت در خيابان نيايش بولوار چمران

فست فود زياد هست كلن شما هر قدمي بريد رستوران فست فود كافي شاپ هست بخصوص توي معالي اباد

رستوران شرزه و صوفی سابقا خوب بودن ، الان دیگه واقعا نه ، هفت خوان رو حتما امتحان کن ، هایپر خلیج فارس : خرید ،تفریح ، غداخوری حتما تشریف ببرید ، باغ ارم هم که معروفیه ، پل خواجو ، من خودم با این که شیرازم عاشق سعدیه و اون فضای آرومش هستن

دوریتو نمیتونم دیگه طاقت بیارم میدونی که من چقدر دوست دارمکاش بدونی که چقدر بی تو پریشونم و بد نگو میری میدونی باورش سخته چقدر
رستوران خوب؟و فست فود

رستورانهاي يكمي خارج شيراز هم هست ك باغ رستوران هستن براي ظهر ميتونيد بريد سمت دو كوهك شمال غرب شيراز دالاهو و خيلي هاي ديگه

با هواپیما میشه ابلیمو عرقیجات اورد؟ جایی رو میشناسی مثل شربت خونه باشه؟ خونه پرهامی چطوره؟

اخا خانه ها و رستورانهاي سنتي

رستوران نيايش نزديك شاهچراغ محله سنگ سياه

خانه پرهامي جاي كوچيكي داره و بايد رزرو كني  اونم خوبه اما رستوران نيايش رو پيشنهاد ميكنم

قربونت بعد سیزده میایم فقط نگرانم اونجا بی ماشینیم شهر بزرگه با دوتا بچه😐کاسکه وای حمل و نقل فک کنم ...

مترو خلوت هست 

بعضي مسيرها رو با مترو بريد 

مسقطي مال لارستان فارسه عزيزم 

مسقطي دونوع هست يكي ك همراه با كلوچه هست ك فرق داره 

اون مسقطي لاري خيلي گرمتر هست و سفتتر ك جديدا توي بسته بندي هاي سوغاتي ميذارن مث شكلات

سفر ب شيراز تا اخر فروردين ادامه داره

و كساني ك بعد از تعطيلات ميان ميتونن بوي باهار نارنج 

يا همون بهار نارنج رو استشمام كنن

قبلا توي ارديبهشت بود اين بو

ولي الان كشيده شده ب نيمه دوم فروردين