چیزای خاتم کاریا منبت و نقره کاریا و قلم زنی خیلی چیزای دیگه که الان یادم نیس
بازاروکیل سربزن حتما😆خودت میفهمی چی بخری
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
ما هر وقت میریم خونه دوستامون شهرهای دیگه کلوچه مسقطی مخصوص میبریم و نون یوخه و عرقیات و آبلیمو همه سفارش میدن برشون ببریم ،صنایع دستی هم برو سرای مشیر تو بازار وکیل اوتجا چیزای کوچیک قیمت خوب هم پیدا میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
😂😂😂😂😂ایشالله سفر خوبی داشته باشین و بهتون حسابی خوش بگذره
قربونت بعد سیزده میایم فقط نگرانم اونجا بی ماشینیم شهر بزرگه با دوتا بچه😐کاسکه وای حمل و نقل فک کنم ...
اگه بچه هات کوچیکن که لازمته🙁