2777
2789
عنوان

بازیگر آینده🎭😄

| مشاهده متن کامل بحث + 7613 بازدید | 673 پست
بگم هم اینجا نمیشه🤦🏻‍♀️😂

ای بابا

الهه سرویسم کرد باز🤣🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ولش عشقم سوختن انقد میزنیم ک چششون دربیاد🤪🤣

بوی سوختگیشون همه جارو پر کرده🤣🤣🤣

یکیشون اومده ناشناسم گفته تو ج ن د ه ای خرابی به هزار نفر دادی مامانتم همینطور از مامانت یاد گرفتی

من داشتم آب میشدم از خجالت چجوری انقدر بی حیا آخه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی😂😂 تا دلت بخواد خودت چی😂

نه من بچه خوبی بودم تو مدرسه😂😍وایی🤣🤣

وقتی عصبی میشی چجوری آروم میشی؟

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ای باباالهه سرویسم کرد باز🤣🤧

🤣🤣🤣🤣🤣همون سرویست کرد؟

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

من تا میخوام توی ی حوزه ای ک شاید توش شناخته بشم فعالیت کنم میگم اگه اونایی که باهام مشکل دارن و ی چ ...

به مرورزمان ترست میریزه. دیگه برات مهم نیست. بسپربه خدا وبرو دنبال علاقت.

باغچه هرکسی بکنی میبینی یه کرمی پیدامیشه پس بی خیال

ای باباالهه سرویسم کرد باز🤣🤧

حاجی اون دیگه عاشقت شد رفت😂🤦🏻‍♀️

بگم هم اینجا نمیشه🤦🏻‍♀️😂

بیا پی وی بگو🤣🤣🤣به خدا منم تو ذهنم خیلی چیزای سمی میاد همیشه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بیا پی وی بگو🤣🤣🤣به خدا منم تو ذهنم خیلی چیزای سمی میاد همیشه

نه این فکر مخصوص آرزو بود آخه😂😂زشته زشت

🤣🤣🤣🤣🤣همون سرویست کرد؟

آره🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نه من بچه خوبی بودم تو مدرسه😂😍وایی🤣🤣وقتی عصبی میشی چجوری آروم میشی؟

حرص زیاد میخورم ک طرفم چرا حرفم نمیفهمه😂😂 فوش میدم دعوا خیلی کم

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

آره🤣🤣🤣

واو😂😂🤦🏻‍♀️

حرص زیاد میخورم ک طرفم چرا حرفم نمیفهمه😂😂 فوش میدم دعوا خیلی کم

🤣🤣عالیی

با مادرتون راحتید یا پدرتون؟

حاجی اون دیگه عاشقت شد رفت😂🤦🏻‍♀️

میگه برام لازانیا درست کن تو تاپیک گفته🤦‍♀️🤣

منم گفتم بگو ننه ات درست کنه میگه میخوام تو درست کنی

میگه برام لازانیا درست کن تو تاپیک گفته🤦‍♀️🤣منم گفتم بگو ننه ات درست کنه میگه میخوام تو درست کنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حاجییئ غش غش غش کردممم