2777
2789
عنوان

بازیگر آینده🎭😄

| مشاهده متن کامل بحث + 7641 بازدید | 673 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@ونگوگ_2910‍ سلام مروارید خوبی ببخشید خیلی تگم کرده بودی این مدت عروسی بودم هی نمیومدم نی نی سایت قش ...

عشققق منییی همیشه به شادی باشی

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الهی فدات شم 

معلومه که میتونی

همینی که براش یه قدم برداشتی خیلیه

از این به بعد میخوام بهت بگم دختر لیسا

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الهه جون مطمئنم قبول میشی عسلم😘💋

ایشالا که قبول بشی با شیرینی بیای سایت تگمون کنی خوشگل قلبم😘💋

پیشاپیش مبارکهههههه😘💋

لطفا اگه قبول سدی یا نشدی مهم تلاشته ایشالا قبول میشی😘💋

دفعه بعد منم تگ کن فدات😂🎀

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

ماشالله  بهت الهه جونم 😍😍

موفق باشی عزیزم 

خیلی خوشحال شدم برات عزیز دلم🎀🎀🎀😘😘

الهی  ک رو پرده سینما ببینمت قشنگم😘😘😘

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

من تا میخوام توی ی حوزه ای ک شاید توش شناخته بشم فعالیت کنم میگم اگه اونایی که باهام مشکل دارن و ی چ ...

مطمئن باش همه توی گذشته کسی رو دارن که باهاش مشکل داشتن اگه همه بخوان مثل شما فکر کنن دیگه کلا باید قید پیشرفت و بزنن

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

یه سال از من بزرگتری شما💔😂

شاید💔😂

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

من دیشب خوابمم برد نتونستمم پیشتون باشم😄

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

من میتونمم عضو رسمی بتمنا بشم الان😂🥰🎀

اسی میتونم بپرسم پیش کی رفتید؟ هزینه اش چقدر بود

هزینه همون هزینه ی مدرسه هست گفته که میخواد کلا قواعد فیلم درست کردن و اینارو یاد بده

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

الهی فدات شم معلومه که میتونیهمینی که براش یه قدم برداشتی خیلیهاز این به بعد میخوام بهت بگم دختر لیس ...

😂😂😂😂🤣🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

2790
2778
2791
2779
2792