2777
2789
فداتشمم بوس بهت من دیگه کم کم میرم مقدمات خوابو بچینمم شماهم ستاره هارو بشمار خوابت بگیرهه🤣✨️

خدانکنه جیگر

باشه عشقم برو خوابای خوب ببینی🫀🫂

چشم🤣

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه جیگرباشه عشقم برو خوابای خوب ببینی🫀🫂چشم🤣

همچنین شبتتتت به شیرینی مارشمالو💖

بی بلا

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

ماشالااااا حافظه رو😂من با اینکه دائم اینجام ولی اصلا کاربرا یادم نمیمونن حتی یادم نمیمونه چی حرف زر ...

من بعضی پروفایلا یادم میمونه

آرههه خودشمم😂

جنگل رو به فنا بود ولی درخت ها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود...

اره منم از طریق پروفایل یکی دو نفرو میشناسم😂نه نپریدم پریودم نشدممممم

وای استرس ندارییی؟😬😂😂

جنگل رو به فنا بود ولی درخت ها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود...

نه😑😂حقیقتا تو این گرما حوصلشو ندارم بزا پاییز بیاد اگه نشدم میرم دکتر

حامله نباشیی حالااا😂😂

وااا خواهر از چی حامله شدم از باده هوا🙂‍↔️😂

مریم مقدس 2😮‍💨😂

ارههه حالا بیا و ثابت کن🤣وای بخدا ی نفس راحت دارم میکشما دیگه خون نمونده بود تو بدنم

😂😂