2777
2789
عنوان

رشد قد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست
من بعضی وقتا از عطاری میگیرم بعضی وقتا هم خودم درست میکنم من خیلی راضیم برای قد و وزن خوبه البته سرل ...

عطاری مطمئن پیدا کنم بخرم براش

چقدر میریزی تو یه لیوان شیر؟  بچه ها خوب میخورن؟

هر روز میدی

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
عطاری مطمئن پیدا کنم بخرم براشچقدر میریزی تو یه لیوان شیر؟ بچه ها خوب میخورن؟هر روز میدی

یه قاشق مرباخوری سنجد یه قاشق هم جوانه گندم بریز تو یه لیوان شیرموز 

روزی یدونه تخم مرغ آبپز 

بهش بگو انگاری میخاد طناب بازی کنه بپره بالا

ساعت ده شب هم بخوابه 

بهش اصلا داروهای شیمیایی نده بلوغ زودرس میاره

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یادمه دوران راهنمایی ۳ ۴ ماه والیبال رفتم خیلی رشد کردم منتها خانوادم زیاد پیگیر نبودن دیگ ...

برای ورزش خیلی خوبه تشویقش کنین و در کل دنبال کردن یک رشته ورزشی تاثیر مثبتی روی روحیش داره

در رابطه با صفحات رشد فکر نمی کنم لازم باشه؛ صفحات رشد دختر خانم ها معمولا تا نوجوانی باز هستن و بعد پریودی کم کم بسته می شن...

ورزش های کششی رو شیا قبل خواب انجام میدیم بنظرتون خوبه؟ حس میکنم روزا بهتر باشه بعدش یچیزی بخوره ج ...

به نظرم منم صبح ورزش کردن خیلی بهتره و صد البته خواب کافی و به موقع برای رشد کودک خیلی مهمه

یه قاشق مرباخوری سنجد یه قاشق هم جوانه گندم بریز تو یه لیوان شیرموز روزی یدونه تخم مرغ آبپز بهش بگو ...

ممنون عزیزم بابت توصیه هات حتما اینارو انجام میدم براش

آره دیگه دلم نمیخاد بهش دارو شیمیایی بدم  خداروشکر آزمایشاتش هم کمبودی ویتامینی نداشت

برای ورزش خیلی خوبه تشویقش کنین و در کل دنبال کردن یک رشته ورزشی تاثیر مثبتی روی روحیش دارهدر رابطه ...

یسال ژیمناستیک میبردمش ولی قدش همون رو خط قرمز نمودار موند الان یه ماهه نمیبرمش  شنیدم هم میگن ژیمناستیک جلو رشد رو میگیره  حالا وایستادم ۲ ۳  سال دیگه والیبال بفرستمش 

به نظرم منم صبح ورزش کردن خیلی بهتره و صد البته خواب کافی و به موقع برای رشد کودک خیلی مهمه

شبا دیگ ۱۰ خاموشی میدم تا ۱۰ونیم میخابه

شبا ورزش میکردیم سعی میکنم روز براش برنامه بزارم

باید خودم پا ب پاش ورزش کنم تا انجام بده  منم روزا همش مشغول کار...

اسی حجامت هم بشدت قد رو بلند میکنه دنبالش باش

زود نیست فعلا هنوز ۵ سالشه جون نداره که....   بزارم نزدیک سن بلوغ بود انجام بدم براش   ۱۲ ۱۳ سالگی