2777
عنوان

جرعت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 444 پست
پس دخالتم نکن بی زحمت

گوگولی مگولی یکم شل کن 

خیلی داری سخت میگیریا! مگه من ارث داییتو خوردم اینقد خشنی؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برید بخوابید

مگه ما مرغیم؟

تازه 11 و نیمه

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

خیلی ادعای اطلاعاتیت میشهبرو بذار باد بیاد تازه یه فصله فوتبال میبینی

کم کم برو باد نبرمون بیبی

منم بازی🙍🏻‍♀️

اینا دارن بحث میکنن سر فوتبال یکی من میپرسم ازت 

خلاف ترین کارت چی بوده؟

گوگولی مگولی یکم شل کن خیلی داری سخت میگیریا! مگه من ارث داییتو خوردم اینقد خشنی؟

والا من اصلا بشما کاری نداشتم چندبارم ریپلای کردی جواب ندادم دیگه بعدش جوابتو دادم الانم محترمانه باهات حرف زدم متوجهی یا چی؟

ادعام میشه هم تو اطلاعاتش هم تو بازیم چون دارمش الانم تو بحث کم اوردی فشاری شدی عادیه اینو بگیمن لیگ ...

من فشاری شدم یا تو غارسایی؟ 

فشار همیشه مال غارسایی هاست اینو یادت باشه

ببینم اصلا کجا نسبت به ما برتری دارید؟ لالیگا که دمتون گرم ۸ تا زیرید با وجود اسطورتون نگریرا 

کلا تنها بهانه شما هم داوری هست

آمار الکلاسیکو هم برا رئاله

۱۱ ساله یه فینال چمپم ندیدی

من ترجیح میدم رئالی باشم تا اینکه تیمم با بند کفش یه بازیکن مقایسه بشه

لوکاس واسکز ما ۵ تا چمپ داشت شما چی؟ 

جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍

بجز بازی چلسی ما چیز دیگه ای نداریمشما که کل اروپارو به خاک ظلمت انداختین حرف از داور و پنالتی های م ...

آبجی دوتا بازی قبلو چی میگی؟ شما لالیگا رو به گریه انداختید

نه ناراحت نشدم اینجوری که فکر میکنین ناراحت شدم بیشتر ناراحت میشم که😁

منظور گفتم به دل نگیری قشنگم 😁

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

والا من اصلا بشما کاری نداشتم چندبارم ریپلای کردی جواب ندادم دیگه بعدش جوابتو دادم الانم محترمانه با ...

ببین من میخوام بازی کنم، اگه میای که اوک اگه نه بفرما برو