2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست
بخدا من از هرچیز بهترینشو خریدم

اینا رسما دارن معامله میکنن باهاتون کوتاه نیا بزار بخره من شوهرم نصف جهاز رو خرید با اینکه رسم نداشتیم ولی چون منم کارمند بودم و پولمو تو زندگی ایشون میارم ایشونم نصف جهاز رو خرید خونه خرید و حتی سیسمونی رو هم خودمون خریدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا دیگه حداقل اونا رو بخرن.

چقدر پر رو.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اینا رسما دارن معامله میکنن باهاتون کوتاه نیا بزار بخره من شوهرم نصف جهاز رو خرید با اینکه رسم نداشت ...

خرج زندگی میدین چیزی از خ‌ونه بنامتون هست؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خیلی ناراحتم خالشه برگشته میگه نه شما باید میخریدد

پروشون نکنین چند قلم وسایلم وظیفه اوناست بخرن میخوان زرنگی کنن

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

حقیقتا خیلی هم خریدین

اینجارسمه 5تیکه تا 7 تیکه با داماده بقیه با عروس

شامل یخچال، لباسشویی، تلویزیون، گاز، فرش به دلخواه قید میشه موقع کاغذ نویسی،سرویس چوب معمولا هست حالا یکی دوتا کم و زیاد چیزی که من یادمه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بچه ها دلم خیلی بد حاله آخه کجای زمین دختر انقدر سبک میشه واسه نیازاش به خانواده هی بگه ناراحتم غصه دارم تو دلم دارم دق میکنم چرا باید یکی انقد یه جوری باشه که حس کنه دختر نیست طراوت و شان دخترونه نداره انقد تنهایی و تمسخر بکشه که فقط خدا میدونه من واقعا میگم انگار دارم از شدت غمام کاملا پژمرده میشم خوشگل که نبودم اینم گریه هام😭😭😭😭😭

از خوبی شما سواستفاده میکنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

رسم هر طایفه و منطقه فرق می‌کنهسمت ما ۷ـ۸ تا تیکه با داماد هستاما دوستم میگه اونا کل جهیزیه با عروسه ...

برا مام همینطوره 

ولی فک میکنم‌برای بعضی از  لرا اینطوریه ک همه چیو عروس میخره

چقدم رسم  بدیه 😕 

برا مام همینطوره ولی فک میکنم‌برای بعضی از لرا اینطوریه ک همه چیو عروس میخرهچقدم رسم بدیه 😕

نه ما همپین رسمی نداریم داماد یه سری چیزا میخره 

یکی دیگه از خاله هاش نصف جهیزیش رو شوهرش خریده 🥲