اینا رسما دارن معامله میکنن باهاتون کوتاه نیا بزار بخره من شوهرم نصف جهاز رو خرید با اینکه رسم نداشتیم ولی چون منم کارمند بودم و پولمو تو زندگی ایشون میارم ایشونم نصف جهاز رو خرید خونه خرید و حتی سیسمونی رو هم خودمون خریدیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
بچه ها دلم خیلی بد حاله آخه کجای زمین دختر انقدر سبک میشه واسه نیازاش به خانواده هی بگه ناراحتم غصه دارم تو دلم دارم دق میکنم چرا باید یکی انقد یه جوری باشه که حس کنه دختر نیست طراوت و شان دخترونه نداره انقد تنهایی و تمسخر بکشه که فقط خدا میدونه من واقعا میگم انگار دارم از شدت غمام کاملا پژمرده میشم خوشگل که نبودم اینم گریه هام😭😭😭😭😭