2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ناراحت میشین 🥲 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست

کاش مانتو نمیگرفتین 

رابط تونو کم کم کم کنین 

دیگه بهش فکر نکنین 

بعضیا خوددرگیری دارن 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مانتو نمیگرفتین رابط تونو کم کم کم کنین دیگه بهش فکر نکنین بعضیا خوددرگیری دارن

من خیییلی ناراحت شدم ازش 

🥲🥲

خیییلی دلم شکست احساس حقارت کردم

من نمیدونم🤷‍♀️با توجه به رفتارش حدس زدم .دوست مشترک ندارید؟ شاید حرفی برده یا آورده

نه هیچی نبوده

نمیدونم چرا این جور کرد 

بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 🥲 

آخه مگه من چی کارش کردم 

بعدها واسشون پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 🥲 🥲 

اون مبتلا به بیماری خوددرگیری شده براش دعا کن دلگیرنشو

چند وقت قبلشم واسش پیام تبریک تولد دادیم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 🥲 

کدورتی بین تون بوده از قبل؟یا کسی از قول شما خبربرده براش؟

نه به خدا 

هیچی نبوده

من فقط مناسبت‌ ها واسش پيام تبریک می دادم 

چندین بار ناراحت شده بودم ازش ولی سکوت کردم 🥲 

نمیدونم چرا این جور کرد با من🥲🥲