2777
2789
عنوان

بی بی چک

142 بازدید | 16 پست

سلام تروخدا التماس میکنم برام عکس بی بی چک بفرستید خیلی واجبه

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

اجیا چنتا عکس بی بی چکاتون وبفرستید تروخدا

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بی بی چک مثبت بفرستید برام تروخدا

فقد نگا نکنید خواهش میکنم عکس بی بی چک مثبت میخوام

من عکسشو ندارم ولی یه سرچ بکنی عکس میاد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزیزم ندارم.ولی خب اگه دوتا خط باشه مثبته دیگه

ن میخوام نشون مادرشوهرم بدم بگم حامله یودم داستان داره

من عکسشو ندارم ولی یه سرچ بکنی عکس میاد.

نمیخوام نتی باشه

بگم بودم دیشب سقط شده تاشوهرم طلاقم نده