2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد من اینه نمیخام به خاهر خودم حسادت کنم. هی یه سری چیزها‌میبینم بعدش میبینم از درون منو ناراحت کرد ...

وای خدا بمیرم برات😭

درخواست دوستی نده اگر بعضی تاپیک ها با هم نخوند دست سه نفره من دوستم خواهرم

بزرگترین اشتباه اینه که خواهرتو از خودت برنجونی بنظرم در هفته یه روز به مامانت بگو مراقب بچه ها باشن و شما هم یکم تفریح کن، بده که اینقدر وابسته خودت کنی بچه هارو تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی عزیزم  اگه هم سخت نیس خانوادگی برید بیرون که بچه هاهم کنارت باشن با خیال راحت 

اون مطالبه میکنه و میگیره شما خودت نمیخوای

اگ جهیزیه لوکس میخواستی برات نمیگرفتن؟؟

بچه بزرگه رو بسپار ب مامانت و با کوچیکه  ک شیرخواره برو بگرد

منم شرایط شمارو داشتم اما خریدم میرفتم کارامم میرسیدم

الان بچهام ۴ و ۶ سالن

یعنی از افسردگیه؟ من ادم بدی نشدم؟😔

ب نظرم سخت میگیری ب خودت

ناهار یا شام  آماده کن با مامان و بابات و بچهات ببرین پارک بخورین هم تو حال و هوات عوض میشه هم بچها

همراه مامانت برو خرید و هر دوتا بچرو ببر

مسئولیت کوچیکه با تو بزرگه با مامانت

ب نظرم سخت میگیری ب خودتناهار یا شام آماده کن با مامان و بابات و بچهات ببرین پارک بخورین هم تو حال ...

مادرم نمیتونه. سرش شلوغه و درگیر کارای خودشه. 

اون مطالبه میکنه و میگیره شما خودت نمیخوایاگ جهیزیه لوکس میخواستی برات نمیگرفتن؟؟بچه بزرگه رو بسپار ...

بله ب همین مطلب خودمم فکر کردم که تو نخاستی و نکردن برات. اون میخاد و میکنن واسش. مشکل پس از منه که همش دلسوز بقیه بودم. 

بله ب همین مطلب خودمم فکر کردم که تو نخاستی و نکردن برات. اون میخاد و میکنن واسش. مشکل پس از منه که ...

خب پس الان بخواه

از مامانت بخواه ک کمکت کنه بالاخره ی روز در هفته ی ساعت میتونه برای تو وقت بذاره

برو خونشون چند روز بمون

از شرایطی ک داری لذت ببر

اگ نتونی بعد ک بچهاتم بزرگ شدن نمیتونی میگی نمیشه مدرسه میرن کار دارم اله بله و بازم میمونی تو خونه و برای خودت وقت نمیذاری

من گاهی بچه کوچیکمو میذاشتم تو کالسکه و بزرگتره همرام راه میومد میرفتیم کافه،پارک،رستوران،خرید یا ی دوری میزدیم تو خیابون و حالمون عوض میشد برمیگشتیم خونه

برای خودت اسونش کن،انقد سخت نگیر ب خودت

سلام گل 

حس علی به من چیه؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز