دنبال استخدام نباش بره یه دوره مکانیکی ماشبنهای خارجی رو ببینه یه تعمیرگاه تخصصی در این زمینه بزنه میتونه کم کم وارد بحث واردات قطعات این ماشینها هم بشه یه همت عالی و توکل به خدا برید جلو میخواد بره تو یه شرکت دولتی نهایت 3تومن اونم با بالا رفتن سابقه کارش بگیره تشویقش کن بگو با 4 نفر مشورت کنه کار شخصی راه بندازید
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
من کمک خرج کسی نیستم .. اصلا این لغت تو فرهنگ خانوادام نیست .. من درآمد خودم رو با شغل خودم رو ...
وقتی وارد زندگی میشی نمیتونی تو مخارج سهیم نشی. وجدان ما خانوما نمیزاره.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
همون یکو پونصد تم بدن راضیم من. صد تومنم یارانمون میشه😂😂😂😂😂
ان شاا... همسر شما حقوقش بیشتر باشه. سیالات تو شرکتای نفتی هم کاربرد داره.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
وقتی وارد زندگی میشی نمیتونی تو مخارج سهیم نشی. وجدان ما خانوما نمیزاره.
اخه از زندگیت بزنی بری سرکار بعد حقوقت رو از زندگیت جدا کنی؟؟؟حقوق من پس انداز زندگیمه منتی هم سر همسر م ندارم البته ایشونم برای من چیزی کم نزاشتن یه تعامل و احترام دوطرفه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
انشالله که خوشبخت باشین و همسرتم شغل خوبی پیدا کنه .ولی بدون شغل ازدواج خیلی استرس داره .برادرمنم مهندس عمرانه تازه تموم کرده ولی هم خودش و هم ما گفتیم تا شغل نداشته باشه از زن گرفتن خبری نیست 😄😄😄
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم