2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 30 پست
انشالله همه چی درست میشه کم کم شوهرت زیر بار قرض دیگه باید یک کم چشم تو بدی به زندگی تون اول زن کی ب ...

مرسی عزیزم اره خودمم شاغلم زیاد همسرمو نزاشتم تحت فشار ولی خب چون اول زندگیمونه خودمون دوتا با تلاش خودمون همه کارو داریم میکنیم یکمم سختع

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند ماه پیش طلاهامو فروختم خونمونو بزرگتر کردیم ولی الان که میبینم طلا کشیده بالا دارم سکته میکن ...

نه اصلا اینجوری فکر نکن طلا الان حباب داره دوباره میاد پایین 

خونه میکشه بالا 

درضمن طلارو میتونی دو ماه یک بار یا سه ماه یک بار دوباره بخری اما خونه رو نه

مرسی عزیزم اره خودمم شاغلم زیاد همسرمو نزاشتم تحت فشار ولی خب چون اول زندگیمونه خودمون دوتا با تلاش ...

الحمدالله شکر خدا خودت شاغلین میتونی صندوق خونگی پیدا کن مطمن باشه در اومد باهاش طلا بخر باهاش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه اصلا اینجوری فکر نکن طلا الان حباب داره دوباره میاد پایین خونه میکشه بالا درضمن طلارو میتونی دو م ...

دقیقا همین من تازه با دوستم حرف میزدم هالی گفت ماه دیگه ی کم ریزش داره خوب کردی خونه خریدی ملک ارزشش می‌ره بالا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الحمدالله شکر خدا خودت شاغلین میتونی صندوق خونگی پیدا کن مطمن باشه در اومد باهاش طلا بخر باهاش

به امید خدا عزیزم ممنونم ازت

نه اصلا اینجوری فکر نکن طلا الان حباب داره دوباره میاد پایین خونه میکشه بالا درضمن طلارو میتونی دو م ...

با این قیمتا که دیگه نمیشه خرید....فک نکنم بیاد پایین

مبارکتون باشه گلم.چند روزه حالم گرفته اونقدر قسط و قرض داریم 

با این قیمتا که دیگه نمیشه خرید....فک نکنم بیاد پایینمبارکتون باشه گلم.چند روزه حالم گرفته اونقدر قس ...

وضعیت ماهم همینه اما درست میشه نگران نباش

انشالا که درست بشه...همه میگن خونه رشدشو کرده دیگه بالا نمیره و این حرفا دور دور طلاست منم همش گریه ...

از قدیم و ندیم گفتن خاک طلاست همیشه ارزششو داره اتفاقا الان زمین چند ساله راکد بوده الان زمینه که میره بالا طلا تو این یکی دو سال رشدشو کرد

انشالا که مثل حرف شما باشه❤️

غصه نخور عزیزم من 700 میلیون طلا فروختم 

ناراحتش هستماااا 

ولی به امید خدا بازم النگوهامو دوباره میخرم

توام دوباره میخری انرژی مثبت بفرست

من میدونی از چی بیشتر ناراحتم از اینکه خانواده همسرم اصلا کمکمون نکردن تو خرید خونه درصورتی که پدرشوهرم وضعش خیلی خوووووبه

اگر کمکمون میکرد من مجبور نمیشدم انقدر طلا بفروشم

غصه نخور عزیزم من 700 میلیون طلا فروختم ناراحتش هستماااا ولی به امید خدا بازم النگوهامو دوباره میخرم ...

نه طلاهای من ۵۰گرم بودن کلا ولی خب اگه الان می‌فروختم دیگه وام اینا نیازی نبود برداریم.شما گرمی چند فروختی؟؟

نه من پدرشوهرم بازنشته هست سکه جمع کرده واسه خودش بیچاره گفت بیایین سکه های منو بفروشین بعد بخرین بدین ولی همسرم قبول نکرد  

نه طلاهای من ۵۰گرم بودن کلا ولی خب اگه الان می‌فروختم دیگه وام اینا نیازی نبود برداریم.شما گرمی چند ...

دقیق یادم نیست چند گرم فروختم ولی 7 و خورده ای فروختم 

من طلای کادویی زیاد داشتم اونارو دادم از طلاهای مصرفیم النگوهامو دادم فقط