2777
2789
چی رو شل گرفتیم ما رو یه روز صبح با مامور و همه جی اومدن و مطلع کردن از همون روز هم کارا انجام دادیم ...

به ما قبلش هیچ ابلاغی یا حتی اخطاری هییییچی نشده بود 

اصن توی حکم هم اسمی از ما نبوده 

فقط بین دو نفر اول😔😔

چی رو شل گرفتیم ما رو یه روز صبح با مامور و همه جی اومدن و مطلع کردن از همون روز هم کارا انجام دادیم ...

اقدامات نداشتین ،استشهادیه محلی و استشهادیه شواهدی زدین بردین ،۲ شاهد بردین جلسات قبلی!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ما قبلش هیچ ابلاغی یا حتی اخطاری هییییچی نشده بود اصن توی حکم هم اسمی از ما نبوده فقط بین دو نفر ...

یکی از تاپیک هام نگاه کنین واسه خرید خونه هست زدم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اقدامات نداشتین ،استشهادیه محلی و استشهادیه شواهدی زدین بردین ،۲ شاهد بردین جلسات قبلی!!

میگم جلسه ای اصن برگزار نشده 

هفته پیش این اتفاق افتاد 

ما همون روز درخواست شخص ثالث دادیم 

مدارکا و ....همه چی رو هم پیوست کردیم 

درخواست توقف در حکمم زدیم 

با رییس دادگستری صحبت کردیم گفتن باید قاضی پروندتون بخونه 

و فعلا هیچ اقدامی دادگاه نکرده فقط توی ثنا دیدم که وقت نظارت برای ۵مهر 

یعنی ۵مهر تازه قاضی میخواد پردنده بخونه 

ما عجله داریم واقعا شرایط سخته برامون 

فردا دوباره میخاد بره پیش رییس دادگستری درخواست تسریع رسیدگی هم بده بهمون 

باشه چشم ممنون برای استشهادیه که گفتید 

بنظرتون خونه بهمون بر میگرده؟؟😔😔😔

میگم جلسه ای اصن برگزار نشده هفته پیش این اتفاق افتاد ما همون روز درخواست شخص ثالث دادیم مدارکا و .. ...

فروشنده کی بوده؟ بنگاه داره؟

ما همه اون کارهایی که توی تاپیک بود انجام دادیم و مشکلی نبوده اون زمان😔😔

بدشانسی پس بوده خدا به خیر کنه واسه تون 

بدشانسی پس بوده خدا به خیر کنه واسه تون

فهمیدیم مشکل کجا بوده 

مبایعه نامه ای که باهاش معامله کردن یه پیوست اخرش بوده که این مبایعه نامه با فلان قرارداد مالی هست.دقیقا اخرش دوخط اخر این نوشته شده 

یعنی اگر قرارداد مالی پرداخت نشه،پس مباینع نامه فسخ میشه

حالا وکیل رفته سر وقت پرونده ،متوجه شده تادیخ مباینع نامه قبل از اون قولنامه مالی بوده،یعنی وقتی مبایعه نامه نوشته شده اصلا قرارداد مالی وجود نداشته 

بنظرت بره به قاضی بگه ،چی میشه؟؟؟

تمام امیدمون به همین موضوع😔