2777
2789
عنوان

آخرین شب

| مشاهده متن کامل بحث + 11583 بازدید | 86 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@niniyar راهی هست که ما بتونیم از ایشون خبری بگیریم که بدونیم سلامت هستن؟ خیلی از کاربرا اینجا نگرانشون هستن میشه بهشون پیام بدین

تو زیبا ترین حزن من بودی...عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچوقت ندانستی دلم با ماندن بود و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود..و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

سلام به خوبترین دوستهای گمنامم

تقریبا نزدیک به یکسال میشه از اون روزی که آخرین پست گذاشتم ورودم به شهر جدید شهری تهی از خانواده و تنها با ارغوان و شوهری که .... !

در بی پناه ترین حالت ممکن زندگی کردم و رنج طولانی رو گذروندم که به سخت جانی خود این گمان نبود روزهام رو فقط با یه هدف شروع کردم امروز ارغوان اذیت نشه !

خونه تازه تحویل گرفته ای که امکانات اولیه برام آرزو بود و جرات غر زدن هم نداشتم اوایل گاز وصل نبود و ... آنقدر تو مشکلات زندگی تنهایی غرق شدم که اولین نفری که ازش گذشتم خودم بودم ، به سختی زیادی گذروندم ارغوان به تنهایی تو شهر غریب هندل میکنم بدون هیچ دوستی روزها حداقل دو نوبت تو پارکهای نزدیک خونه بازه های دو ساعته میشینم متاسفانه حرم براش تکراری شده اصلا نمیاد و من در حال سرگرم کردنش هستم یا فیلم می بینم باهاش یا پارک میبرم یا سینما که فعلا چند وقتیه مورد آخری کنسل شده !

سعی میکنم برای کارهام هر سه هفته یه بار برم شهرستان و تند تند کارهای ساختمانی رو هندل کنم که اینم بهم فشار زیادی میاره توقع به جای مالکین عدم حضور من کلا با روحیه مسئولیت پذیرم در تضاده و رنج زیادی رو بهم منتقل میکنه اما نمیتونم کار قبول نکنم چون پشتوانه مالی من و دخترم همین کارهاست .

زندگی تک شهر بزرگ خیلی پر خرج تره و بیشتر باید دربیاری و این هم جز سختی های کارم هست

اخلاق همسرم هم مثل گذشته هیچ تغییری نکرده و زندگی باهاش به مراتب سخت تر شده چون من زیادی خسته ام !

خلاصه ببخشید و حلالم کنید من دیگه حتی آخر شب ها هم در اختیار خودم نیستم ارغوان خیلی دیر میخوابه تا لحظات آخر دارم تلاش میکنم بخوابه که عموما خودم زودتر بیهوش میشم و دوباره یه صبح سخت پیش روم هست این چند وقته انواع مصیبت های ریز و درشت و تجربه کردم اما همه اینها چیزی از شرمندگی من از این بی خبری کم نمیکنه ببخشید واقعا

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

خدا رو شکر که ازت خبر دادی بهمون

میفهممت که چقدر اوضاعت سخته

چون با همچین ادمی شاید چند درجه بهتر زندگی میکنم

فقط پشتوانه مالی جمع کن

به هدف امضات یکسال بیشتر نمونده

حتماحتما با یک وکیل خوب مشورت کن

چون این موجود خودش گویا توی کار دولتیه است

تو انتخاب وکیل خیلیییییییی دقت کن

سلام به خوبترین دوستهای گمنامم تقریبا نزدیک به یکسال میشه از اون روزی که آخرین پست گذاشتم ورودم به ش ...

خدا بهت صبر بده

نمیدونم چه سریه ک تو باید تو سختی باشی

ان شاالله خدا کمکت کنه

ما اگه سراغتو میگیریم بیشتر ناراحتتیم