2777
2789
عنوان

آخرین شب

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 37 پست
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود !خیلی محتاج دعام لطفا دعام کنید حداقل برای خوب ش ن دختر بیقرارم ...

عزیزم اولین بار هست که پستت رو زیر یکی از تایپیکا دیدم و چشمم به امضات خورد و همین طوری اومدم یکی دوتا از تایپیکای خودتو خوندم  

نمی دونم کی هستی چه طور شخصیتی داری که همین جور دلم ندیده جذبت شد و اومدم اینجا و خوندم دیدم همه دلواپس و به فکر تو بوده اند فهمیدم تو با بقیه فرق داری که اینقدر کاربرای سایت مجذوب تو میشن نگرانند 

بهت تبریک میگم که امام رضا تورو برده شهر خودش   بهترین امید و واسطه بین ماها و خدا ،امامرضا هست

امیدوارم هر مشکلی داری به دست امام رضا ،خدای بزرگ حلش کنه.

گاهی بیا تایپیک بزن تکمون کن شاید ما هم خواستیم برامون نایب الزیاره باشی  عزیزم ندیده دوستت دارم رفتی حرم سلام منو هم به آقا برسون  بگو منتظرم حاجتمو از خدا بگیری ❤️❤️❤️ 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقدر ناراحت حالتم خیلی تحت فشاری. چرا انقدر صبوری اخه😔. الهی مشکلاتت حل بشه هر چه زودتر.

ارغوان رو ببر کار درمانی . اونا بهتر میتونن مشکلو حل کنند.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود !خیلی محتاج دعام لطفا دعام کنید حداقل برای خوب ش ن دختر بیقرارم ...

الهی بمیرم برا دوتاتون

کاش کاری ازم برمیومد

راستش خواهر منم ازم دوره پسر ۶ سالش اوتیسم خفیف داره من حتی نتونستم یه کمکی برا اون باشم 

تو هم مثل خواهرمی فقط میگم شرمنده ام

دخترت اضطراب پنهان داره ای کاش پدرش درک میکرد با شما بهتر باشه

[QUOTE=400515856]ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ! خیلی محتاج دعام لطفا دعام کنید حداقل برای خوب ش ن دختر بیق ...[/Qبغلش کن دست رو سرش بکش وبدون فکر کردن به هیچ چیز ودرنهایت دوست داشتن دخترکت صلوات خاصه حضرت زهرا رو بخون 

عزیز دلم بهداین فکر کن اون بچس نه میخواد لج کسی دربیاره نه قساوتی ونه قصد اذیت داره 

اون داره درون نناارامش رو فریاد میزنه 

همین طوری که برای اون شوهرررر نمیدوونم چیی چی بگم صبوری میکنی برای این فرشته صبوری کن 

دنیا خیلی کوتاهه تو داری برای زندگی ابدی رشد میکنی 

ووخدا رشد تو رو بابچت وشوهرت قرار داده 

سلام ارغوان جونم 

خدا رو شکر که خبر دادی نگرانت بودم 

ارغوان رو بزار مهد کودک بزار یکم به دوریت عادت کنه 

مشاور کودک هم حتما ببرش

چند وقت دیگه برای مدرسه رفتن هم داستان داری باهاش

سلام ارغوان جان

مدت خیلی زیادیه میشناسمت اما اولین دفعه س واست کامنت میزارم.

من همیشه میگم آدمایی که سختترین امتحانا رو توی زندگی تجربه میکنن بی‌ دلیل انتخاب نشدن… 

اینا روحهای معمولی نیستن

روحهایی هستن که خدا توی وجودشون چیزایی دیده که شاید خودشون هنوز نفهمیدن.

ظرفیتهایی که فقط با عبور از سختیها شکوفا میشن

اما وسط تمام این امتحانا

وقتی توی فشار و تنهایی و بی‌پناهی خودتو گم نکنی،

وقتی از مسیر درست حتی یه لحظه منحرف نشی،

وقتی با وجود تمام دلتنگیا و زخما هنوز فقط خدا رو ببینی و رضایت اون واست مهم باشه،

از اینجا به بعد داستان یه شکل دیگه میشه...

اینجاست که ماجرا تبدیل میشه به عشقبازی خدا و بنده‌ ش…

خدا نگاه میکنه بنده‌ ش رو که در اوج سختی هم دلش نلرزیده، امیدش خاموش نشده، 

نگاهش حتی برای یک لحظه از معبودش برنگشته💚

و همین لحظه‌ س که خدا نزدیکتر میشه، مهربونتر میشه و  دستایی که مدتها بالا بوده رو بی‌ پاسخ نمیذاره. 💚

ارغوان جان آدمایی مثل تو آخر داستانشون هیچوقت تلخ نیس

چون خدا هیچوقت اجازه نمیده رنج آدمایی که فقط به خاطر اون ایستادن بی‌ ثمر بمونه

ما اینو به خوبی از بزرگان دینمون یاد گرفتیم

و مصداق هاشو بسیار دیدیم و شنیدیم

آینده‌ آدمایی که به خاطر خدا ایستادگی میکنن هیچوقت تاریک نیست

چون یک نور با عظمت و بی انتها پشتشونه💚

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...