2777
2789

منم پیدا نکردم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریتا تاثیر زیادی نداره

برگشت هم داره

فقطططط یک چیززززززز جوابه!

روغن کرچک

به چشم خودم دیدم رو اطرافیان

یکم روغن کرچک رو بزن به دستت در حد یه قطره بعد همونو شب بزن به ساقه ابروها و ساقه مژه هات بعدش صبح با شوینده مخصوص بشور حتمااااا

بعد دو هفته نتیجه میبینی

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره

زدم فقط یکم بلند کرد همین

چندماه زدی ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

سریتا تاثیر زیادی ندارهبرگشت هم دارهفقطططط یک چیززززززز جوابه!روغن کرچکبه چشم خودم دیدم رو اطرافیانی ...

من روغن کرچک با گوش پاکن ی زره ب بن مژه زدم

شبش رغت توچشمم شدید چشمم عفونت کرد

سریتا باز خطرش کمتره

براکن تاثیرمثبتی گذاشت

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

از کجا کندش گرفتی؟!

عطاریا دارن

من روغن کرچک با گوش پاکن ی زره ب بن مژه زدمشبش رغت توچشمم شدید چشمم عفونت کردسریتا باز خطرش کمترهبرا ...

منم همینو گفتم

به ساقه نه به ریشه!

برا من خوب بود

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره