2789
عنوان

23سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست
اکثرا خانومایی که ازدواج ب موقع نداشتن زود هنگام ازدواج کردن زندگی خوبی ندارن چون دوران مجردی نداشتن ...

اره خب. ولی من الانم خانوادم خیلی نمیزارن آزاد باشم و هر کاری دوس دارم بکنم 

برا همین واقعا دوس دارم ازدواج کنم دیگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوب خوبهنسخه برا دیگران نپیچ

بلاخره اطرافیان همه هستن و ما چشم بینا داریم قضاوت میکنیم 

زن متاهل شاد ندیدم زیاد البته دختر مجرد افسرده هم دیدم 

منم گفتم ازدواج درست خوبه نه هر ازدواجی

اره خب. ولی من الانم خانوادم خیلی نمیزارن آزاد باشم و هر کاری دوس دارم بکنم برا همین واقعا دوس دارم ...

خو شوهرت که بدتره 

خونه شوهر خبری نیس اینو از من به یاد داشته باش 

اول موقیعیتت رو در جامعه مشخص کن بعد با مردی شبیه خودت ازدواج کن

شما راضی از اینک زود ازدواج کردی؟

ببین من اصلا طرفدار زود ازدواج کردن نیستم ک بگم ن عالیه و همه هر چ زودتر ازدواج کنن و فلان نه اتفاقا چالشای خودشو داره .

ولی برا من اره خیلی خیلی خوب بود و راضیم.

خب ما وضع مالیمون ن انچنان خوب بود ن تفریحی داشتیم ن خانواده ی پایه ای داشتم 

.ازدواج ک کردم خداروشکر همسرم همه جوره حمایتم کرد .وضعش خوب بود دوسش داشتم دوسم داشت تحصیل کرده بود.

کمک کرد درسمو ادامه دادم حتی فک کن تو درسای دبیرستان خودش کمکم میکرد.تفریحایی ک میخاستم و داشتم کلاسایی ک میخاستمو میرفتم از لحاظ مالی و عاطفیو و .. دیگه هیچ کمبودی نداشتم.خب دیگه ادم از زندگی چی میخاد واقعا

اینکه خیلیا هم میگن محدود میشی و فلان ن اتفاقا من رفت و امدمم خیلی ازاد تر شد.. خودشم برام کار پیدا کرد

در کل باید طرفت خوب باشه همین

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من اصلا طرفدار زود ازدواج کردن نیستم ک بگم ن عالیه و همه هر چ زودتر ازدواج کنن و فلان نه اتفاقا ...

اها خیلی خوبه واقعا خوشحال شدم که راضین از زندگیتون پایدار باشید

منم خیلی دوس داشتم زود ازدواج کنم ولی مامانم هی گفت نه درس بخون و اینا 

الانم با اینک دوس دارم ولی نمیدونم چرا کسی ک می خوام نیست

اها خیلی خوبه واقعا خوشحال شدم که راضین از زندگیتون پایدار باشیدمنم خیلی دوس داشتم زود ازدواج کنم ول ...

مرسی عزیزم

ببین کیس خوب و باید رو هوا زد .اینو خودتم میتونی تو روابط زن و شوهرا ببینی هر کی شوهرش و زندگیش خوبه برده دیگه

خب تو بعد ازدواجتم میتونستی درستو ادامه بدی حتی بهتر از مجردی.خانواده ی منم اصلا مواقع ازدواجم نبودن ولی خب شوهرم ک اومد جلو دیدن واقعا موردی نیس ک بخان ردش کنن و بازم صد تا مث این ردیف شه بعدها

دیگه توعم الان بگو گور بابای قبلیا پیش ب سوی بعدیا😂

ولی از هول حلیمم نیفتی تو دیگ. مطمئن باش ب وقتش خدا ی جوری کسیو سر راهت قرار میده ک میفهمی همه اینا ک نشد دست تقدیر بوده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا دوستن و خبری نیست دختره هم نمیدونه من میدونم ها ها😂😈😈هرچقدر زرنگ باشه با شناختی ک من از دخر ...

اصلا ازدواجم کنن ما ک داخلش نیستیم 

عشقو عاشقی بین پولدار و فقیر الکیه 

نمونش دوتا از دوستای خوبم 

یکیشون با پسر پولدار ازدواج کرد سر یک سال پسره با دوست رفیقم ریخت روهم وخیانت کرد رفیقمم ول کرد طلاق توافقی گرفتن اون با همون زنه رفت خارج 

و اون یکی دوستم با پسره پولدارتر از خودشون ازدواج کرد طرف اصلا مالی نبودشا ولی سم به تمام معنا خسیس بددل شکاک دست به زن شدید دوستمو زندانی کرده بوده و اصلا طرف مشکل روانی داشته 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡