2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مینویسی؟ خرج روزانه رو ؟ خرج یهویی پیش بیاد مثلا خرج تعمیر ماشین یا دکتر اونا چی؟

حتما بنویس

پس انداز باید داشته باشی برای همین موارد که بهش دست نزنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه مقدار ناجیزی مثلا ۴یا۵تومن نگه میداریم برای پول دکتر و بنزین و ماشین

یعنی ۴یا۵ تومن پس انداز دارین ؟ که از همون پس انداز این هزینه هارم میدید ؟ این هزینه برای چند نفره ؟

من نتها با اینکه شاغلم همیشه خدا هزار تومن هم نمیتونم پس انداز کنم بلکه پولی که شوهرمم برام میزنه تا قرون اخر خرج میکنم یعنی اگه شوهرم نبود من الان باید تو پارک میخوابیدم

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه

یعنی ۴یا۵ تومن پس انداز دارین ؟ که از همون پس انداز این هزینه هارم میدید ؟ این هزینه برای چند نفره ؟

نه عزیزم دقیقش اینطوریه 

دونفریم ۴۵ یا ۵۰ تومن درامده 

۲۰ تومن خوراک و بهداشتیه 

۸ تومن اقساطه

۴یا ۵تومن خرجای ریزه میزه یا دکتر و اینا 

حدودی ۱۵ تومن ۱۸ تومن میمونه برای پس اندازه 

نه عزیزم دقیقش اینطوریه دونفریم ۴۵ یا ۵۰ تومن درامده ۲۰ تومن خوراک و بهداشتیه ۸ تومن اقساطه۴یا ۵تومن ...

ممنون عزیزم خدا به مالتون برکت بده میخوام منم یه برنامه بریزم برا پولم دعا کن بتونم 

مثل منی هنوز ماه نصف نشده ۳۰۰ تومن مونده برام😂😂 ولخرج تر از منم هست ؟

منم ولخرجم نمیتونم نخرم حتی تو اوج نداری و بدهی 😃 شده ی رژ لب حتی اگه نیاز خیلی حاد نداشته باشم ینی چندوقت چیزی نخرم حس بدی بهم دست میده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
زندگیا سخت شده متاسفانه

اره واقعا ولی به مدل زندگی هرکس هم هست میزان خرجش من همکارام خب همشون بعد چندسال خوننه ماشین زمین گرفتن من شانس اوردم بابام برام ماشین از همون اول گرفت بعد هم شوهرم تو فکر این چیزاست من کلا یه اپرتمان تونستم بگیرم با درامد چندسالم بقیش همه خرج سفر و این ور اون ور شد

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه