2777
2789
عنوان

تیبا و کوییک

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
ماشین کلا خرج برمیدارهولی خب جاره چیه جیکار کنم موتور بگیرم؟

واسه خودت میگم.

من کوییک ۹۸ دارم. بازم نگرانم خرجش زیاد نشه.

ماشین از آدم مطمین بگیر. بدونی دست کی بوده چی بوده چی شده.

صرفا سر قیمت نرو واسه خرید.

ماشین کارمندهای یا خانم ها که کمتر کار کرده یا تو شهر بوده مطمینتره

تیبا تا دویست پنجاه پیدا کردم منتها نمیدونم مشکلشون چیه

من نظرم اینه با پولت پراید ۱۱۱یا ۱۳۲ مدل بالاتر بخری بهتره (تو بورسن بخصوص ۱۱۱) بعد که دستت بازتر شد بفروش پول بذار روش کوییک یا تیبا بخر (دعا می کنم برات هر کار که کردی سود داشته باشه چون خودمم تو این شرایط بودم و کسی نبوده راهنماییم کنه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خودت میگم.من کوییک ۹۸ دارم. بازم نگرانم خرجش زیاد نشه.ماشین از آدم مطمین بگیر. بدونی دست کی بود ...

مباارکت باشه عزیزم ایشالا که زیاد نشه

اینایی که کفتی از کجا بفهمم؟

مکه کارشناسی نمیبریم؟ً

من نظرم اینه با پولت پراید ۱۱۱یا ۱۳۲ مدل بالاتر بخری بهتره (تو بورسن بخصوص ۱۱۱) بعد که دستت بازتر شد ...

ممنون عزیزدلی 

ایا تا سال بعدم رو بورس می مونه؟و با سالهای بعدش که پول جمع شه؟🥲

با همون سیصد جمع کنم که چیز بهتری بگیرم؟

مباارکت باشه عزیزم ایشالا که زیاد نشهاینایی که کفتی از کجا بفهمم؟مکه کارشناسی نمیبریم؟ً

از نمایشگاه دار نخر.

سعی کن بگردی از شخص مطمین بخری. مثلا به دوست و آشنا بگی اگر ماشین دارن و قصد فروش دارن بهت بگن.

یا دیوار و سایتهای دیگه فروش ماشین رو میبینی قشنگ سرچ کن قیمت دستت بیاد.

وقتی من خریدم از یه نمایشگاه خریدم سی میلیون گرون تر بهم فروخته بود.بعدش متوجه شدم که کار از کار گذشته بود.

واسه خرید قشنگ دقت کن.

چون ما پولمون کمه باید دقت کنیم ماشین نباشه بعدأ خرجش از خود ماشین بیشتر شه.

روزهای اول ماشین من به طرف جاده میکشید بعدأ بردمپیش یه تعمیرکار گفت از جلو ضربه خورده ولی شاسی مشکل نداره،سپرش ترک برداشته متوجه نشدی چون رنگش زده