2777
2789
عنوان

بچه کوچیک همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست
ما مشکل مالی نداریم بعدشم مادر من حوصلش سر میره بچه بیاره نه بچه غریبه نگه داره

شما چند سالته؟!!!! به نظر من دخالت نکن مادرت یه چیزی بهت میگه بدتر حسادتت رو تحریک میکنه خودت اذیت میشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم حساس نشدی؟! وابستگی چیه عزیزم بالاخره بچه کوچیکه امانته دست مامانت باید ببهش رسیدگی کنه این اسمش ...

وابسته شدن دیگه اصلا خیلی از این همسایمون خوشم بیاد بچشم باید تحمل کنیم رو اعصابمه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
والا جوری که تو ناراحت شدی به مامانت گفته مامان اگر بچه دیگه ای بیاره یکم نزدیکش شه بهش حسودی میکنی ...

من یک خواهر دیگم دارم تک فرزند نیستم  که بعدشم  نمیتوام بیاد و اینجا باشه مگه زوره 

چرا مگه چیکار میکنه؟خودتون چندسالتونه

بچست ولی آرامش نزاشته برام  دندونش داره رشد میکنه وسایلش صدای گریش بچه کوچیک تازگیا در آرده مو میکشه خیلی رو مخههه از بچه متنفرم

۱۷ سالمه

این حرفارو به مادر اون بچه بگو اگه زن عاقلی باشه ،نمیزاره بچش پیش آدمی مثل شما باشه امنیت روانی و جس ...

روانی نیستم که میگید امنیت جسمی و روانی بچه در خطره فقط نمیخوام تو خونه ما باشه آخه مگه زوره نمیخوام

چی به مادرش بگم بچشو ببره؟!

شما چند سالته؟!!!! به نظر من دخالت نکن مادرت یه چیزی بهت میگه بدتر حسادتت رو تحریک میکنه خودت اذیت م ...

۱۷ سالمه تا کی یچی نگم ؟!! چند ماهه تحمل کردم!

من یک خواهر دیگم دارم تک فرزند نیستم که بعدشم نمیتوام بیاد و اینجا باشه مگه زوره

عزیزم داره بهتون هزینه میده چون بهتون اعتماد داره ترجیح داده به جای پرستار مامان شما بچرو نگه داره. اگه همینجوری مینداخت روتون بی هیچ هزینه ای حق با تو بود. ولی الان که داره خرج میکنه و مامان تو هم راضیه تو هیچی نمیتونی بگی

بچست ولی آرامش نزاشته برام دندونش داره رشد میکنه وسایلش صدای گریش بچه کوچیک تازگیا در آرده مو میکشه ...

مادرتون عملا پرستار بچه هست و شما کاری نمیتونی بکنی فقط شما که صاحب اختیار دار خونه که نیستید.با مامانتون صحبت کنید اگر میخواد بچه رو نگه داری کنه ببرتش خونه خود همسایه اونجا مراقبش باشه

همسر یه تتوارتیستم