2777
2789
عنوان

آقای بابای یکیتون منو گردن نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 85 پست
لرستان 😂😂زیاد دور نیست

اماده شو بابام رو بفرستم 😂😂😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن باید همین امسال قبول میشدی آخه من لای کتابو باز نکردم چطور آخه ؟ همش باهام دعوا میکنن حیف نیست ...

ای،بابا

چرانخوندی؟

اونم دست خودشون نیس،مادره ونگران به دل نگیر گلم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بابات چطوری یادت داد؟

از بچگی،خودش از حق خودش دفاع می کرد من ناخوداگاه یاد می گرفتم،مامانم مظلومه ،من دوست نداشتم مثل مامانم باشم،تا حدودی این چیزها ذاتی هم هست

بعد بابا بچگی منو چند بار محل کارش می برد،برادر داشتن و توی خوابگاه دانشجویی و شهرستان بودن هم موثره

این خونش حلاله

م

میگم که خودمونم گردن نمیگیرن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین قبول میکنه یه بچه ۲۵ ساله داشته باشهتازه نوه دارم میشه😂

اره بابا خیلیم نوه دوست داره 😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

خواهر برادر ندارمخاله و عمه رم انقدر بی احترامی کردن دیگه حاضر به مداخله نیستن

عزیزم با یک مشاور مشورت کن،تنها گیرت آوردن،خیر نبینن

سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی،مجبوری رفت و آمد را به حداقل برسونی،جواب تلفن هاشونو یکی در میون بده،

شوهرت این وسط چکاره است،بهش واقعیت را بگی ،یه تکونی به خودش نمیده؟

یادت باشه همیشه شیک بگرد و خوب بخور و اعصاب خودتو بیخودی خورد نکن

منم موردی میشناسم مشترک بودن،همینطوربود وخونشوعوض کردولی نزاشت شوهرش بفهمهقبلاهم خواهرشوهرش که نامزد ...

اینو همه روستا فهمیدن نمیدونم برادرام از بی غیرتی شون خجالت نمیکشن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹