2777
2789
عنوان

مامانم خیلی زن داداشمو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 24 پست
باز خداروشکر شما اونقدری عاقل و انسان و فهمیده ای که به جای دفاع کورکورانه از مادرت میای طرف زنداداش ...

اره دقیقا الهی بگردم که با چه امیدی اومد گیر داداش من و مامانم افتاد 😞دلم براش خیلی گرفته همون جلسه های خواستگاری هم غیر مستقیم بهش رسوندم ولی گوش نداد

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
همون چون مظلومه مامان سو استفاده کرده باید سلیطه گری میکرد میشوند سرجاش

اره دقیقاااا 

مامان من زورش به مظلوما میرسه فقط

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی چقدر مهربونی هروقت مامانت حرفی بهش زد شما طرفشو بگیر که احساس تنهایی و ناراحتی نکنه بهش دلداری ب ...

جلوی من که جرات نداره باهاش بد حرف بزنه 

ولی سعی میکنم که حامیش باشم تا جایی که بتونم

خداروشکر خودت خوبی و از اون خواهر شوهرا نیستی که طرفدار مادرشونن هرچقدرم بدی کنه باز اونا طرف اونن

❤️

مامان من هم نه مادر زن خوبیه نه مادر شوهر و نه حتی مادر خوبی

نمی‌دونم از دستش چیکار کنم حس میکنم میخاد با بچه و عروس و دامادش رقابت کنه حسادت میکنه 

به جای اینکه حامیمون باشه کنارمون باشه یا تیکه میندازه یا زورش برسه کارای دیگه خسته شدم ازش 

با داداشت صحبت کن بگو هوای خانمشو بیشتر داشته باشه بگو مامان برخوردش مناسب نیست

داداشم که بدتر از مامانمه اصلا اگه اون رو به مامانم نمیداد اینطوری نمیشد 

دیشب یه جورایی بهش گفتم اگه میتونستم بهت میگفتم جونتو بردار و برو گناه داره طفلک