تاهالا دکتر آقا رفتید که هیز باشه متاسفانه شهرمون هست بنا به دلایلی پیشش رفتم برای مشکلی ولی حالم بد شد اصلا طرز کلام و رفتارش معلوم بود اصلا تاهالا ندیده بودم این مدل دکتری . کیا تجربه دارن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله آفرین قوی بودی به نظرم همه دخترا باید نترسن و قوس باشن و شده محکمبزنن دهنش آفرین ساکت نموندی
اونقدر حالم بد بود کلمه به کلمه وسطشم گریه فراوان ولی تموم کردم نمی دونم چه نیرویی بود مامانم می گه کار خدا بود چون من تو دوران نوجوانی به شدت خجالتی بودم در حدی که جلوی جمع حرف نمی زدم و.. ولی اون روز جلوی اون همه ادم گفتم و چقدر اونا ادمای خوبی بودن که کلی دلداریم دادن وحتی پولشونو پس گرفتن بعضی هاشون و کلی وسط حرفام خواست قطع کنه نزاشتن
وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا میداند و شما نمیدانید.»ما میخواهیم، اما او میداند...و آنچه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹
پنکه چرخشی یه کاربره تو سایت همششش تاپیکای سم میزنه اونو میگم
پروفایلشم شبیه توعه😂😂
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹
دکتر هیز ندیدم خدا رو شکر ، هیچ وقت دکترهایی که رفتم احساس بد ندا شتتم به خاطر ر همین خیلی دکترها رو روست دارم از صمیمم قلبم ، ، دیروز دکتر فوق تخصص شهرمون تصادف کرد فوت شد اگه فامیلم می یمرد انقدر ناراحت نمی شدم 😢