2777
2789
به نظر من که میره بالا فک کن قبلا طرف برای استان کوچک و نه زیاد محرومش تعهدی می‌ترسید الان باید بره ...

این وسط خوشبحال سیستانیاو ... شد میرنیجای خوب میخونم برا خدمتم میان محل زندگیشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این وسط خوشبحال سیستانیاو ... شد میرنیجای خوب میخونم برا خدمتم میان محل زندگیشون

آفرین چقدر خوب گفتی دقیقااا

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یجورایی آره یجورایی باز نه آخه الان تو فرض کن خود سیستان و بلوچستان خیلی خیلی بزرگه احتمال اینکه اون فردم از خونش تو یه مکان دور افتاده بیفته خیلی خیلی زیاده تو یه استان کوچک ممکنه از این تا اینورش یه ساعت و نیم دو ساعت باشه یجایی مثل سیستان هفت هشت ساعت شایدم بیشتر 

یجورایی آره یجورایی باز نه آخه الان تو فرض کن خود سیستان و بلوچستان خیلی خیلی بزرگه احتمال اینکه اون ...

ن عزیزم انقدم نیست 

کلا شاید ۳ ۴ ساعت اختلاف باشه ک حاا محل خدمتو شاید بتونن تو خود استان تغییر بدن 

بازم نسبت یب ماها خوشبحالشونه

احتمالا اینطوری میشه چون واقعا شرایط سخت شده قبلا تعهدی خیلی بهتر بود شرایطش

خدا کنه همینطور بشه 

بخدا مطمئن بودم تعهدی میارم اما ظرفیتش رو تو استان فارس از ۲۵۰ تا رسوندن بع ۳۴ تا دیگه هیچ امیدی ندارم 

جهرم واسه استان فارسیا ظرفیتش صفره ولی دادن به سیستانیا

ن عزیزم انقدم نیست کلا شاید ۳ ۴ ساعت اختلاف باشه ک حاا محل خدمتو شاید بتونن تو خود استان تغییر بدن ب ...

اصلا امکان نداره سه چهار ساعت باشه وسعت استان رو دیدی؟ من تویه استان کوچیکم از شمال تا جنوبش سه ساعت راهه چطور سیستان از شمال تا جنوبش بشه چهار ساعت؟😐

خدا کنه همینطور بشه بخدا مطمئن بودم تعهدی میارم اما ظرفیتش رو تو استان فارس از ۲۵۰ تا رسوندن بع ۳۴ ت ...

عزیزم رتبه بالا تر رفته ولی آیا میتونی بری سیستان با اون شرایط سخت کنار بیای احساسی تصمیم نگیر خوب فکر کن بعد خواستی بزنش