elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 عنوان کرم پودر 127 بازدید | 16 پست سلام من پوستم سبزه هست و تقریبا هر کرم پودری میزنم تیره ام میکنه عوض روشن. درضمن پوستمم چربه و جوش دار.تعریف کرم پودر اکتی پور رو شنیدم کسی تجربه ای داره شما چیا پیشنهاد میدین؟ 1397/01/04 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 لطفا هرکسی میدونه جوابمو بده واقعا خیلی وقته دنبال یه کرم پودر مناسبم و هزینه های زیادی کردم که بی فایده بوده!
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 خوب پنکیک میزنی روش دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 چرب و جوش داره سبزه هم هستی اکتیپور عالیه پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 وقتی پوستت چربه باید پنکیک بزنی رو کرمت .کرم تنها آب میشه وجوشاتو هم میپوشونه مارک ورساچ استفاده کردم بد نیست دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 چرب و جوش داره سبزه هم هستی اکتیپور عالیه من هرچی میزنم تیره ام میکنه عوض روشن یه چیز خوب میخوام
elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 چرب و جوش داره سبزه هم هستی اکتیپور عالیه شما خودت استفاده کردی خوب بوده؟
elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 وقتی پوستت چربه باید پنکیک بزنی رو کرمت .کرم تنها آب میشه وجوشاتو هم میپوشونه مارک ورساچ استفاده کرد ... اخه پنکک پوست رو خراب میکنه میخوام یه چی باشه واسه پوست خوب باشه
elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 کرم پودر دو سه اگه اصلیش گیر بیاد عالیه شماره دو بگیرم یا شماره یک؟
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 من هرچی میزنم تیره ام میکنه عوض روشن یه چیز خوب میخوام من پوستم روشنه اکتیپور دو رنگ داره من روشنش رو گرفتم ولی تیره میکنه پوستم رو نمیدونم رو پوست شما چه رنگی میشه پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
elena۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 من پوستم روشنه اکتیپور دو رنگ داره من روشنش رو گرفتم ولی تیره میکنه پوستم رو نمیدونم رو پوست ... به نظرت من تیره اشو بگیرم یا روشنشو؟😭😢
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 شما خودت استفاده کردی خوب بوده؟ اره من پوستم خیلی چربه اصلا کرم روش نمیمونه ولی اکتپور که میزنم پوستم مات میشه و عرق هم نمیکنم جوشام خوب شدن تقریبا تنها ایرادش تیره بودنش هست پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...