چراتکوناش کم شده ازصبح هیچ تکونی نداره پاشدم رفتم بیمارستان گفتن مامانداریم قلب وحرکتوکنترل کنیم برو فردابیا ی فشارگرفتن گفت نرماله خیلی استرس دارم چندوقته کم شده دیگه مثل قبل محکم لگدنمیزنه
لعنت به این تعطیلات عید😞😞اصلا آدم فقط باید تحمل کنه
منم بی بی دادم مثبت شده یه هفته ی همه جا تعطیله نمیتونم برم یه آز بدم
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
هفته چندمي عزيزم ترشحات شيري رنگ كه طبيعيه منم دارم
هفته ۲۰ هستم دوستم..ببخشید بیشتر وقتی مدفوع دارم یه کم فشار میاد این ترشح میاد..کشدار نیست..واسه اطمینان دستمو گرفتم ببینم چه رنگیه.دیدم رنگ شیری داره سفیده..مثل آب نارگیل وای ببخشید🙈🙈🙈
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه اصلا علایم ندارم مطمعن نیستم کسی بوده مث من علایم نداشته باشه نه سینه درد دارم ن حالت تهوع!؟
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت