2777
2789
عنوان

تکون جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست
نه عزيزم بي رنگ و داغه

آهان پس این که شیری رنگ  بود واسه کیسه آب نیست🤔مرسی..آدم دق میکنه تا بچه بدنیا بیاد😥😥😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آهان پس این که شیری رنگ  بود واسه کیسه آب نیست🤔مرسی..آدم دق میکنه تا بچه بدنیا بیاد😥😥😥😥

هفته چندمي عزيزم ترشحات شيري رنگ كه طبيعيه منم دارم

👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا میگم زودتر شانزدهم بیاد برم دکترم وقت دارم😞😞

دقت کنی همه اتفاقات هم تو تعطیلات میفته که دکتر نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
لعنت به این تعطیلات عید😞😞اصلا آدم فقط باید تحمل کنه

منم بی بی دادم مثبت شده یه هفته ی همه جا تعطیله نمیتونم برم یه آز بدم  

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
هفته چندمي عزيزم ترشحات شيري رنگ كه طبيعيه منم دارم

هفته ۲۰ هستم دوستم..ببخشید بیشتر وقتی مدفوع دارم یه کم فشار میاد این ترشح میاد..کشدار نیست..واسه اطمینان دستمو گرفتم ببینم چه رنگیه.دیدم رنگ شیری داره سفیده..مثل آب نارگیل وای ببخشید🙈🙈🙈

منم بی بی دادم مثبت شده یه هفته ی همه جا تعطیله نمیتونم برم یه آز بدم    

ای جونم خیالت راحت بارداری..مراقب باش😍😍😍

همه اطرافیانم میگن چون بزرگ شده جاش کوچیکه کمترحرکت میکنه عادیه ولی من تجربه اولمه حساسوونگرانم دیوو ...

عزيزم نگراني و استرس فقط به جنين اسيب ميزنه نگران نباش ديگه چيزي نمونده بيخيال باش به خودت برس ني ني خوب وزن بگيره دلستر و بستني بخور زياد

همه اطرافیانم میگن چون بزرگ شده جاش کوچیکه کمترحرکت میکنه عادیه ولی من تجربه اولمه حساسوونگرانم دیوو ...

حالا تو آخراشی‌.من از اولش کلا دیوونه ام😞😞

هفته ۲۰ هستم دوستم..ببخشید بیشتر وقتی مدفوع دارم یه کم فشار میاد این ترشح میاد..کشدار نیست..واسه اطم ...

خاهش ميكنم عزيزم طبيعيه نگران نباش

ای جونم خیالت راحت بارداری..مراقب باش😍😍😍

اخه اصلا علایم ندارم مطمعن نیستم کسی بوده مث من علایم نداشته باشه نه سینه درد دارم ن حالت تهوع!؟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
اخه اصلا علایم ندارم مطمعن نیستم کسی بوده مث من علایم نداشته باشه نه سینه درد دارم ن حالت تهوع!؟

دوست من ۵ ماهشه هنوزم هیج علائمی نداره.سینه دردو منم نداشتم..زوده واسه علائم دوستم

خاهشا جواب منم بدین استرس دارم