2777
2789
عنوان

رابطه جنسی در دوران دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 20 پست

استغفرالله. خانم جلسه ای نیستما ولی واسم سواله اون دخترا چجوری میتونن شل وار واسه یه غریبه در بیارن. واقعا بی بته ان

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

چطور واسه قبلیا صبر نکرد و نموند باهاشون؟ بهترین کار و کردی این آدما زیادن آدمی موفقه که خوبشو پیدا ...

چ پر رو بوده یعنی گفته اره من علت دوستیم س کسه

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی کردید 

اون می‌خواسته احساس وابستگی کنی و خودت این پیشنهاد رو بهش بدید که اگر بعداً هم دیگ نخواست باهات ادامه بده تو خودتو مقصر بدونی و اون بگه من که نخواستم خودت خواستی 

حتی یه لحظه هم به درست بودن تصمیمت شک نکن♥️چقد وقیح و بیشرف شدن پسرا البته دخترا هارشون کردن همه چیش ...

بله دقیقا اگر ما دخترا راحت تن به هر کاری ندین انتظار پسراهم انقدر بالا نمیره👌🏽

استغفرالله. خانم جلسه ای نیستما ولی واسم سواله اون دخترا چجوری میتونن شل وار واسه یه غریبه در بیارن. ...

واقعا نمیتونم درک کنم

بعد میدونین جالب چیه اون اقا به من گفتش که همچین چیزی عادیه توی همه رابطه ها هستش و هیچ پسری حاضر نیست بدون این با دختری توی رابطه بمونه و ادما باید قبل ازدواج همچیو باهم تجربه کنن حتی رابطه جنسیو اینجور بهتر متوجه میشن که ادم هم دیگه هستن یا نه😐😂

2790
2778
2791
2779
2792