2821
2789
جدی ازش بخواه بین شما دو تا یکیو انتخاب کنه.  الان اون آدما اصلا مهم نیستن و به قول خودت سال دی ...

سال ديگه هم حتي نه

همين ترم درسش تموم ميشه و ميره سربازي

ولي اون آدما هنوزم تو اينستاش هستن

خيلي آزارم دادن و بدي كردن كه الان اينقدر روشون حساس شدم

دلم ميخواد رك بشينم جلوش و همينو بهش بگم.ولي حس ميكنم اينطوري ضعف خودمو دارم نشون ميدم كه هنوز از گذشته دست نكشيدم.هي به خودم ميگم اين چند هفته رو هم تحمل كن تا فارغ التحصيل بشه

ولي با اين شكي كه تو وجودم اومده چيكار كنم؟؟؟؟حس ميكنم ميتونه موقعيت هايي وجود داشته باشه كه پشتم نباشه

خيلي باغيرته و مراقبم بوده.من دو سال زجرش دادم و قبول نميكردم با هم باشيم اما اون پام موند

واقعا آدم خوبيه.ولي اين موضوع برام كم چيزي نيست😔😔😔چيكار كنم

🌹تو انتظارم تا سربازي عشقم تموم شه،برات از ته دلم دعا مي كنم،براي ما هم دعا كن🌹
سال ديگه هم حتي نه همين ترم درسش تموم ميشه و ميره سربازي ولي اون آدما هنوزم تو اينستاش هستن خيلي ...

موضوع اصلا اون ادما نیستن.  موضوع اینه که ایا حاضره بخاطر تو از منافعش که درحال حاضر دوستی با اون ادماس بگذره؟  چرا فکر میکنی نقطه ضعفته؟ بهرحال خودت با خودت به توافق برس.  یا فراموش کن یا باهاش صحبت کن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موضوع اصلا اون ادما نیستن.  موضوع اینه که ایا حاضره بخاطر تو از منافعش که درحال حاضر دوستی با ا ...

حق باتوعه😔

اين هفته قراره همو ببينيم.ميخوام كادوي روز مرد رو بهش بدم

به نظرت همون روز باهاش در مورد اين مسئله حرف بزنم يا بذارم يه موقع ديگه؟😔واقعا خيلي اين فكرا داره اذيتم ميكنه

چندين بار هي ذهنمو مثبت كردم ولي باز مياد تو فكرم.تا برام حل نشه طاقت ندارم

حق باتوعه😔 اين هفته قراره همو ببينيم.ميخوام كادوي روز مرد رو بهش بدم به نظرت همون روز باهاش در مو ...

نه دیگه.  قیمه ها رو نریز رو ماستا. 😀😀

قبلش بگو به نظر من. یعنی چند روز قبل روز مرد.  من خودم اینجور مسایلو ترجیح میدم تکست بدم که طرف نتونه بپره وسط حرفم بحثو منحرف کنه. 😀

نه دیگه.  قیمه ها رو نریز رو ماستا. 😀😀 قبلش بگو به نظر من. یعنی چند روز قبل روز مرد.  م ...

امشب باهاش حرف ميزنم

تو منو فهميدي و دركم كردي.هيچ كس نتونسته بود واقعا درد منو بفهمه

ازت ممنونم،واقعا ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

امشب باهاش حرف ميزنم تو منو فهميدي و دركم كردي.هيچ كس نتونسته بود واقعا درد منو بفهمه ازت ممنونم،و ...

ممنون بخاطر حس خوبی که بهم دادی. ❤❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز