2777
2789
عنوان

کیا زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 125 پست
منم معمولیم

منم زشت نیستم فقط معمولی ام

خیلی معمولی

قبلا ک نچرال بودن مد بود واقعا جز قشنگا بودم ولی الان انقد معمولی ک ب چش نمیام

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

معمولیم...🫠تنها پوئن مثبتی ک دارم چشم و ابرومه🫠

چشم و ابرو مهمه

بقیش با عمل درست میشه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کسیو دوس داری؟

اره ولی اون چهرمو قبول داره

مشکلاتمون چیز دیگه بود

ولی خب اگ قشنگتر بودم ادم بهتری رو میتونستم انتخاب کنم ک این مشکلات هم پیش نیاد

من وسط یه چیزی بین معمولی و خوشگل گیر کردم خیلی بده🤣

همونم خوبه

منم زشتم .یه جورایی بهم فهماندن که زشتم

هرکی گفته بیخود کرده خدا این هم ادم افریده عزیزم هیچ دوچهره ای شبیه هم نیستن هرکدوم یه جورن پس هر کدوم به نحوی خوشگلن کسی که  نقاشی خدا رو قضاوت کنه در رده انسان نیست 

منم هیچ عملی ندارم ولی خوشگلم مگه فقط عملی ها قشنگن

نگفتم فقط عملی ها

ولی عمل واس رفع نواقصه دیگ 

قشنگ میکنه 

هرکی گفته بیخود کرده خدا این هم ادم افریده عزیزم هیچ دوچهره ای شبیه هم نیستن هرکدوم یه جورن پس هر کد ...

بله درست میگید .

ولی صورتم چون لاغرها جالب نیست اگه در بود خیلی بهتر میشد .

حالا ما که کسایی که دوست نداریمم جذب میکنیم رو چی میگی 

من قیافه م معمولیه فقط چشمام درشت و خوشگله بقیه اجزا خاص نیستن ولی خب هر کسی رو بخوام میتونم توجه شو جلب کنم 

بیشتر ب رفتار بستگی داره

دنبال چی میگردی؟

کاش زشت بودم ولی یه ذره شانس داشتمبه زشت و خوشگلی نیس به شانسه

خوشگل با سیاست باشی خوشبخت میشی

نگفتم فقط عملی هاولی عمل واس رفع نواقصه دیگ قشنگ میکنه

برای اکثرشون نقص میاره ولی 🤣🤣🤣

من نمیتونم کس یکه عمل کرده رو بیشتراز ده دقیقه تحمل کنم و باهاش صحبت کنم حتی اگه خوشگل شده باشه

منم زشتم .یه جورایی بهم فهماندن که زشتم

چطوری