2777
2789
عنوان

طبیعی یا سز

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 52 پست
چسبندگی باعث میشه خدای نکرده موقع سزارین دکتر بدلیل خونریزی زیاد مجبور به خارج کردن رحم بشه،نه چیز د ...

میدونم پگاه جان بدکترگفتم اخرش اینه که رحم دربیادگفت نه بعضی وقتا درگیری بیشترازاین حرفاس بهم گفت خطرمرگ برای مادرهست اگه دست اندازی جفت به رحم خیلی بیشتربلشه وبزنه به مثانه وروده اینقدرمنوترسوندخداازش نگذره 

وخدایی که بشدت کافیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم پگاه جان بدکترگفتم اخرش اینه که رحم دربیادگفت نه بعضی وقتا درگیری بیشترازاین حرفاس بهم گفت خط ...

توکلت به خدا باشه،من از ترس این چیزا جرات ندارم بچه دوم بیارم،میگم همین یکی بسمه😏

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
توکلت به خدا باشه،من از ترس این چیزا جرات ندارم بچه دوم بیارم،میگم همین یکی بسمه😏

من باورت نمبشه تواین 5سال بااینهمه دردرفتم اینهمه دکتریکی این چیزارونگفت همینکه باردارشدم رفتم دکترااینجوری گفتن دیگه حال ندارم ازبس گریه کردم گفتم چه غلطی کردم نمیرم پسرم بیمادربشه

وخدایی که بشدت کافیست
من باورت نمبشه تواین 5سال بااینهمه دردرفتم اینهمه دکتریکی این چیزارونگفت همینکه باردارشدم رفتم دکترا ...

اگه تهرانی پیش حنطوش زاده برو،اگرم نه پیش دکتر خوبی برو

اره تهرانم حنطوش زاده توبرنامم هست احتمالااگه مشکلات زیادباشه سزشدن کارخودشه

مثبت فکر کن،انشاالله طوریت نمیشه و بسلامتی نی نی تو بغل بگیری

دکتری که بخادطبیعی زایمان بگیره یک روزمخصوص داره که نره مطب بعصی دکترهااینطورن دکترخواهرم زایمان وعم ...

آره اینم بخاطر همین انقد تاکید داره ک سز کنه منو