2777
2789
عنوان

پشام ریخت 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=393674588]نمیدونم والا اخه خونه ندارم میگم به جای این  کارا خونه اجاره کنم 😢[

من حق میدم به شما واقعا شرایط اقتصادی این روزا بشدت بده دلار ۱۰۰ و خورده ای شده طلا نزدیک ۹ تومن ادم نمیدونه چیکار کنه 

همون خونه کرایه کنی بهتره 

به خدا اونم روشون نشد وگرنه نمیزدن،عین جشن عقدم که خواهر خودش گفت هر کی از بیرون ببینه میگه خاک تو س ...

برای حنابندون من لباس یکی از اقوامشون رو تن من کردن الان یادم میوفته حرص میخورم میگم خاک تو سرت چرا قبول کردی

برای حنابندون من لباس یکی از اقوامشون رو تن من کردن الان یادم میوفته حرص میخورم میگم خاک تو سرت چرا ...

خاک تو سر خودشون،میفهمم اونوقت دیدی برای دختراشون چه جورین

تو چه قشنگی😍...

بستگی داره گلم اگ پولدار باشه شوهرت خرج کن حسابی ولی اگ خونه ندارید بنظرم کلا عروسی لغوکن یه خونه رهن کن با ارامش توش زندگی کنی تااینکه بخای بری مثلا پیش خانواده شوهر بعد یه عروسی مجلل داشته باشی ک اقوام بیان بخورن و برن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خاک تو سر خودشون،میفهمم اونوقت دیدی برای دختراشون چه جورین

آره همونو بگو...من خیلی بساز و صبور بودم ولی الان دیگه صبرم لبریز شده ..مادرم رفته بود برای برادرم خواستگاری پرسیده بودن چند تا خواهر برادرن...بهش گفتم بهشون بگو از سمت من کوچکترین آزاری بهشون نمیرسه خیالشون راحت باشه ولی آبجی کوچیکه رو نمیدونم ۱۱سالشه ولی اعجوبه ای هستش برا خودش