2777
2789
عنوان

کیا نوش جان اعلی حضرت میبینن 🥹😋🍱🌯

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 30 پست
همون که خلبانه مرده خودشو جای زن جازده؟

وای آره همون 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

وای آره همون 😂

یه تیکشو تو IG دیدم فک کنم 😂😂😂 تو برنامم هست ببینمش الان منم این سریالو میبینم ،میدونی خیلی کلیشه ایه ولی بازم دوست دارم ادامش بدم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تیکشو تو IG دیدم فک کنم 😂😂😂 تو برنامم هست ببینمش الان منم این سریالو میبینم ،میدونی خیلی کلیشه ...

آره سریال نوش جان کلیشه آیه ولی خلبان خیلیییی خوبه 

ببین پارهههه است رسما خیلییی خوبه 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

وای نه اصلا کلیشه ای نیست ببین پارهههه است رسما خیلییی خوبه 😂

اونجایی که کتکش میزد خفن بود 😄

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

برای من وایب آقای ملکه میده 

اما هیچی آقای ملکه نمیشه😂😂🤦‍♀️💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اگه خوبه تا منم دانلود کنم ببینم

آره خیلی خوبه امشب قسمت جدیدش هم میاد 

امیدوارم پایانش خوب باشه مثل یانگوم

دقیقا 🥹

آره سریال نوش جان کلیشه آیه ولی خلبان خیلیییی خوبه ببین پارهههه است رسما خیلییی خوبه 😂

خلبان وقتی خودشو جای زن جا میزنه در همون حین عاشق یه خانوم میشه؟

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

خلبان وقتی خودشو جای زن جا میزنه در همون حین عاشق یه خانوم میشه؟

عاشق که نه ولی از همکارش خوشش میاد 

بعد وقتی خوشش ازش میاد دخترره؟

آره 😂