2777
2789
دقیقا قیافه واسه چیشه خیلی باهوش و مقتدر و سیاستمند و البته قدرتمند و نترس هست خوشبحال مردم کشورش،،، ...

اره ببین با بالا پایین کردن قیمت دلار باعث شد که بقیه کشورها عقب بیفتند و کشور خودش کشیده بشه بالا با یه سری از سیاست‌هایی هم که در پیش گرفت باعث شد شرکت‌های توی کشورش بالاترین نرخ سهامو داشته باشند و گران‌ترین سهام دیگه مردم یک کشور از رئیس جمهورشون چی می‌خوان از کسی که کشورو اداره می‌کنه چی می‌خوان خوب همینو می‌خوان دیگه که کشورشونو برسونه به اوج قدرت 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

تازه اینم به این چیزا اضافه کن که انقدر هوش و ذکاوتش بالاست یک سیاستمدار فوق العاده باهوش وزیرک

اصلا حرف زدنش ادم کیف میکنه اینقد باهوش و زیرکانه اس 

در لحظه بهترین جواب رو میده،،،، 

حالا ترامپ و با پزشکیان مقایسه کن 😐

هیچی بارش نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا حرف زدنش ادم کیف میکنه اینقد باهوش و زیرکانه اس در لحظه بهترین جواب رو میده،،،، حالا ترامپ و با ...

درسته منم قبول دادم زیرکه ولی برای مردم خودش برای ما دشمنه فقط و هیچ جذابیتی نداره

آره خوشم میاد ازش یه دونه از مسئولین ما را پیدا کن یه پسر به این خوشتیپی داشته باشن همه مشت چپر چلاق ...

مسئولسن چلاق رو خوب اومدی والا این مسئولین ما انگار هندی ان عراقی ان هر چی باشن ایرانی نیستن😂😂😂

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

برو بمیر بابا خود تحقیر چیه!!!!!! واقعیت هست دیگه!!! همه دنیا میدونن ترامپ چیه،،، حالا هی مونده خاله ...

یه کلمه گرفتن دستشون به هر کی تو هر زمینه‌ای می‌رسن میگن خود تحقیر 

نه پس می‌خوای دگر تحقیری کنیم 

مثلاً قطر و تحقیر بکنیم روزی دو ساعت برقشون قطع میشه دو ساعت آبشون قطع میشه سالی یه بار حقوق‌هاشونو اضافه می‌کنن ۱۰ بار مواد غذایی رو گرون می‌کنن قطر دریاچه ارومیه خوش می‌کنه نمی‌دونم زاینده رود خشک می‌کنه تحقیرشون کنیم دیگه تحقیر دگر تحقیرهای قطری دگر تحقیرهای عربستانی دگر تحقیرهای دبی دگر تحقیرهای آلمانی 😬😬😬😬😬

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

برو بمیر بابا خود تحقیر چیه!!!!!! واقعیت هست دیگه!!! همه دنیا میدونن ترامپ چیه،،، حالا هی مونده خاله ...

اولا ادب داشته باش 

من گفتم ترامپ زیرکه و باهوش و البته دیوانه 

بعدشم شما گفتی پیر مردهای ایرانی همه قوز دارن و عصا بدست جوابت همون جوابی که دادم بود 

در این حد خود تحقیرین ؟ یاللعجب 🥲

یاد اون خانومه میفتم که میگفتت

سه سترکه چشمای ترامپ بترکه!!! 

دیگه همه دنیا میدونن ترامپ کیه و چیه!!! 

از نظر قدرت گرفته تا هوش و سیاست!!! 

قیافه اش هم خب خوبه!!! 

الکی بگیم بده!!! 

الان این کجاش خودتحقیری هست!! 

اتفاقا کسی که بدون اطلاع حرف میزنه خودتحقیره و سرش رو کرده زیر برف!! 

یه کلمه گرفتن دستشون به هر کی تو هر زمینه‌ای می‌رسن میگن خود تحقیر نه پس می‌خوای دگر تحقیری کنیم مثل ...

نه برو بخون چی گفت چی جواب دادم.  نوشت ترامپ خوش تیپه و فلان قبول منم قبول دارم.   ولی اینو قبول ندارم که پیرمردهای ایرانی همه قوز و عصا به دستن.   خب ترامپ خوش تیپه بگو.  لزومی نداره کسی دیگه رو تحقیر کنی یکی و بالا ببری

نه برو بخون چی گفت چی جواب دادم. نوشت ترامپ خوش تیپه و فلان قبول منم قبول دارم. ولی اینو قبول ندا ...

خوب راست میگه دیگه 

۸۰ درصد سالمندای ایرانی داغونن عملاً زانوهاشون عمل شده دیسک کمرشون عمل شده با عصا با واکر 

کجاش خود تحقیره خود تحقیر اصلاً یعنی چی گرفتید دستت میگی جوابتو دادم دیگه می‌خوای دگر تحقیری بکنیم هم خوشتیپه هم خیلی باهوش و ذکاوته از ۹۰ درصد سالمندای ایرانیم اگر بگیم سالمند بهش بالاتره

خوب راست میگه دیگه ۸۰ درصد سالمندای ایرانی داغونن عملاً زانوهاشون عمل شده دیسک کمرشون عمل شده با عصا ...

مگه اونجا رفتین دیدین چن تا مثل ترامپ هستن مگه من گفتم دروغ میگه  حرفم اینه از یکی می‌خواهیم تعریف کنین لزومی نداره یکی دیگه رو بکشین پایین 

خوب راست میگه دیگه ۸۰ درصد سالمندای ایرانی داغونن عملاً زانوهاشون عمل شده دیسک کمرشون عمل شده با عصا ...

ضمن دگر تحقیری هم پیشنهاد ندادم اما دوست هم  ندارم همش دو دستی بکوبم سر خودم