2777
2789

من و شوهرم یه بار رفتیم یه جایی شبیه جنگل بود اسمش رو الان یادم نیست ‌شب همه اونجا چادر زده بودن .ما هم زدیم شوهرم تا صبح دیوونم کرد از بس کفت پاشو بریم تو ماشین بخوابیم😐اما در کل ادم میره مسافرت باید لذت ببره نه اینکه سختی بکشه .چادر خوب نیست

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم خییییلی هیجان انگیزه شب تو چادر بخوابی 

عزیزم بستگی به روحیت داره من که بااینکه ازلحاظ مالی مشکلی ندارم سفر وشب خوابیدن توچادروخیلی دوست دارم اصلا مسافرت به تجربه های جدیدشه مثلا من اگه برم هتل که مثه خونه خودمه چه لذتی داره برام،بنظرم حتماتجربش کن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم بستگی به روحیت داره من که بااینکه ازلحاظ مالی مشکلی ندارم سفر وشب خوابیدن توچادروخیلی دوست دار ...

واقعا همینطوره،خیلی موافقم،من خییییلی دلم میخاد شوهرم میترسه میگه امنیت نداره یهو دیدی اومدن رو سرمون  

راستی اگه میخواین برین شیراز،یه پارکایی هست که فقط اونجاهااجازه میدن چادربزنید یعنی هرجایی اجازه چادرزدن ندارید ما۳سال پیش رفتیم اون پارکی که اجازه چادرزدن میدادن ۲۰تومن برای یه شب پارک ماشین میگرفتن ۲۰تومنم برای نصب چادر که هزینش برامامیشد۴۰تومن چون بارون میومد ماتصمیم گرفتیم بریم هتل که یکی ازمحلیای همونجا که اتاق کرایه میدادبهمون اتاق کرایه دادشبی۵۰تومن،البته قبل عید توبرنامه دیوارسوییت شبی۸۰تومن بود که ماچون تصمیم به چادرزدن داشتیم نگرفتیم وتوعید همه قیمتاروبالابرده بودن

واقعا همینطوره،خیلی موافقم،من خییییلی دلم میخاد شوهرم میترسه میگه امنیت نداره یهو دیدی اومدن رو سرمو ...

ازلحاظ امنیت خیالت راحت کنارایستگاه پلیس چادربزنید اون بنده خداهاتاصبح بیدارن

راستی اگه میخواین برین شیراز،یه پارکایی هست که فقط اونجاهااجازه میدن چادربزنید یعنی هرجایی اجازه چاد ...

چه جالب ممنون که تجربه تو در اختیارم گذاشتی خیلی از لطفت ممنونم