2777
2789
عنوان

همسایمون لباسای دخترمو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 43 پست
چرا جوری رفتار میکنی انگار وظیفش بوده لباس بده؟ لطف کرده داده، اونا هم باید سر موقع پس میدادن حالا ک ...

خب لباس ی روزه ببره یا ۶روزه فرقی داره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جوری رفتار میکنی انگار وظیفش بوده لباس بده؟ لطف کرده داده، اونا هم باید سر موقع پس میدادن حالا ک ...

شاید اخر هفته مجلس داشته،میخواسته بعدش بیاره،ولی دقیقه نود،به هر دلیل نظزش عوض شده ونموشیده،اسی چرا بی ادبی میدونه،بهتر نیست اگ کاری میکنیم،منت نزاریم!؟میتونست همون اول بگه نداره یا...

شاید اخر هفته مجلس داشته،میخواسته بعدش بیاره،ولی دقیقه نود،به هر دلیل نظزش عوض شده ونموشیده،اسی چرا ...

عزیزم من مگ منتی گذاشتم 

حرفم با اون خانومه که طلبکاره و میگه مگ بچه هات بی لباس موندن و فلان، این رفتار هم اصلا قشنگ نیس 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
خب لباس ی روزه ببره یا ۶روزه فرقی داره؟

فرقش اینه آدم باید وقت شناس باشه 

اینجوری خود طرفم حس خوبی میگیره

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
عزیزم من مگ منتی گذاشتم حرفم با اون خانومه که طلبکاره و میگه مگ بچه هات بی لباس موندن و فلان، این رف ...

شما رو نمیگم،اسی میگم،منتظر بوده طرف بیاد بگه وای،من همرو پوشیدم،اگه نمیدادید بی لباس بودم و...به هر دلیل نظرش عوض شده ونپوشیده،به اسی هم گفته که خیالش راحت باشه بابت تمیزی و...

چطور لباس بچتو دادی بیرون؟نترسیدی انگل داشته باشه وبه بچت سرایت کنه.......یه دست از لباسای بچت که کو ...

اتفاقا لباسایی رو دادم که دیگه نمیپوشه

ولی از رفتار طرف ناراحتم

شما رو نمیگم،اسی میگم،منتظر بوده طرف بیاد بگه وای،من همرو پوشیدم،اگه نمیدادید بی لباس بودم و...به هر ...

تو چقدر چرتی!!!!!!! باورم نمیشه یه زن اینقدر بی مغز باشه

یکی همین دعا و طلسمیکیشم تو یه کلیپ یه تیکه فیلم و نشون میداد طرف مریض جنسی بود با لباسای طرف .... م ...

چ حرفایی میزنینن خدای نکنید دید مردمو الکی هراب نکنید بهم

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

از نظر بهداشتی خیلی کار اشتباهی کردی. یک دست رو میدادی، دیگه پس هم نمیگرفتی. میگفتی برای حودت، مخصوصا که دبگه دخترت هم نمیپوشه. ولی خدایی اخه سرایدار ساختمون چکار داره بیاد شما رو طلسم کنه. این چرت و پرتا چیه کاربرها میگن.