2777
2789
اعععمن60/65 کیلو هستم پریودی هام28روزه هست هنیشه ولی این دفعه سی سه روزه شد خیلی فرق داشت با پریودی ...

بی بی زدی؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعععمن60/65 کیلو هستم پریودی هام28روزه هست هنیشه ولی این دفعه سی سه روزه شد خیلی فرق داشت با پریودی ...

نه با یه ماه نمیشه همچین فکری بیا تو سرت اگه دو سه ماه پشت هم اینجوری شدی باید پیگیر شی

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
نه با یه ماه نمیشه همچین فکری بیا تو سرت اگه دو سه ماه پشت هم اینجوری شدی باید پیگیر شی

اهان اقدام کردم دیگه دوسه هفته بعد معلوم میشه اگه حامله نشم صدرصد تنبلی تخمدان دارم دیگه چون با این ماه دو ماه میشه ک  قشنگ روزایی تخمکگذاری با کیت نگاه میکنم اقدام میکنم  

مرسی عزیزم