2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 45 پست

نه بابا الکیه مثل کرونا گرفتنش که یه روزه خوب شد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سگ جونه بعید میدونم به این راحتی بمیره خدامیدونه چه نقشه ای برای ما داره

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

اگه بمیره که خوبه اسرائیل تنها میشه ،چون از اون دستور میگیره احمق 🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نه بابا زنده س 

اینا ۷ تا جون دارن

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بنظرم حلواشا بخوریم انرژیشو بفرستیم جلو جلو 🤣

خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اگه بمیره که خوبه اسرائیل تنها میشه ،چون از اون دستور میگیره احمق 🤣🤣🤣

ترامپ کفشای نتانیاهورم لیس میزد

احمق شغال...امیدوارم هرج زودتر بمیره جنازش سرد شع 

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»