2821
2789
عنوان

تحلیل طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 32 پست
به جز حذف سو اپ میشه اون دوتا شرط دیگه رو توضیح بدین برام ؟متشکرم

نظر آیت‌الله خامنه‌ ای 

صحت معاملات در این بازار، متوقف بر رعایت ضوابط شرعی و قانونی است.*

------------------------

* بنا به گفته برخی کارشناسان، کارگزاران بازار فارکس دو دسته اند:

دسته اول که اکثر مدعیان کارگزاری از این دسته اند، صرفاً یک صفحه مجازی در فضای اینترنت تشکیل داده اند و حضور واقعی در بازار ارز ندارند، این گروه پول مشتریان را دریافت و برای اهداف و برنامه‌های خود استفاده می‌کنند و فقط یک صفحه اینترنتی برای مشتری اختصاص می دهند که مشتری در آن مشغول معاملات به ظاهر ارزی می‌شود، بنابراین معاملات انجام شده غیر واقعی و باطل است و موجب ملکیت درآمد حاصله نمی شود.

دسته دوم کارگزاران واقعی هستند که حضور واقعی در بازار ارز دارند و با پول مشتری اقدام به خرید و فروش ارز می‌کنند، که با رعایت ضوابط شرعی و قانونی، فی نفسه اشکال ندارد ولی باید به نکات زیر توجه شود:

۱) معاملات باید به صورت واقعی و خرید و فروش ارز باشد، بنابراین اگر کسب درآمد بر اساس پیش بینی نوسانات قیمت ارز باشد مشروع نیست.

۲) معاملات اهرمی، که با اعتبار گرفتن از کارگزار انجام می شود، اگر ماهیت قرض همراه با سود داشته باشد، ربا و حرام است.

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام ب نظرتون الان برا خرید طلا زمان مناسبیه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

روند طلا افزایشی هست ولی در سبکی که منکار میکنم قیمت ۹ تومن و ۸۸۰۰ تومن و ۸۴۰۰ مناسب هست هرچند قطعیتی نداریم که اینجا بخرید و سود کنیدیا ضرر کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

سلام ۵۰ ملیون دارم میخوام بیشتر شه تااخر سال چکارکنم

یه سوال دیگ شاید مسخره کنید ولی مجبورم ۳ تومن میدونم پولی نیست ولی چی باهاش بخرم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

سلام ۵۰ ملیون دارم میخوام بیشتر شه تااخر سال چکارکنمیه سوال دیگ شاید مسخره کنید ولی مجبورم ۳ تومن می ...

طلای آبشده بخرید از سایت هایی مثل میلی گلد

باید بدونید در چه قیمتی بخرید و در چه قیمتی بفروشید

میتونید از سایت هایی که تحلیل تکنیکال طلا میزارن استفاده کنید هرچند قطعیتی نداره که حتما سود میکنید

طلای آبشده بخرید از سایت هایی مثل میلی گلدباید بدونید در چه قیمتی بخرید و در چه قیمتی بفروشیدمیتونید ...

بعد بنظرتون میلی معتبره

بعد بنظرتون میلی معتبره

دارای نماد اعتماد الکترونیکی هست و معتبره

هرچند سکه ثامن هم نماد اعتماد الکترونیک داشت و کلاهبرداری کرد

دارای نماد اعتماد الکترونیکی هست و معتبرههرچند سکه ثامن هم نماد اعتماد الکترونیک داشت و کلاهبرداری ک ...

سلام  رو اون قیمت ۸ وخورده ای ک گفتی تقریبا کی میاد

منظورتون از بورس که توی امضاتون نوشتین بورس ایرانه یا جهانی؟

فرقی نمیکنه شما کافیه تحلیل تکنیکال یاد بگیرید میتونه تو همه بازار های مالی کار کنید

هرچند بورس ایران کم کار میکنم

چقدر خوبه که انقدر سوادتون تو این موارد بالا هستشبراتون آرزوی موفقیت دارم.

سوادم بالا نیست فقط یکم ممکنه از افراد عادی بیشتر بدونم راجبشون چون دارو ندارمو دادم براش تیک عصبی گرفتم یه مدت چندین بار شکست خوردم تا یاد بگیرم هیچ راه ۱۰۰ درصد و قطعی تو این بازار ها نیست همه چیز آمار و احتمالات هست ممکنه بشه و ممکنه نشه