2777
2789
فیزیک ریاضی راضیمولی زیست و شیمی یازدهمم موندهههههه😭دهمم باید مرور میشد نکردم

یعنی دهم رو نخوندی ؟ و از یادهم فیزیک و ریاضی رو خوندی زیست و شیمی مونده درسته ؟ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دهم رو نخوندی ؟ و از یادهم فیزیک و ریاضی رو خوندی زیست و شیمی مونده درسته ؟

فیزیک و ریاضی با کلاس پیش میرم و راضی ام  

شیمی و زیست دهم رو‌پارساا تست ازش زدم 

امسال خیلی نتونستم مرور کنم

یازهمم موند چون مدرسه هم شروع کرد دوازدهمو 

کلا زیست و شیمی رو هواس 

فیزیک و ریاضی با کلاس پیش میرم و راضی ام شیمی و زیست دهم رو‌پارساا تست ازش زدم امسال خیلی نتونستم م ...

ای بابا فیزیک و ریاضی که اسونن مشکلی نیستن اونا 

منم زیست و شیمی دهمم مونده کلافم کرده 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

یعنی دوستت خودش داشت به تو گف نگیر؟

😂😂قبلا گرفته بود گفت اشتباه کردم وقتمو خیلی میگیره تایم کلاساش

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

😂😂قبلا گرفته بود گفت اشتباه کردم وقتمو خیلی میگیره تایم کلاساش

حقیقتا بنظرم زیاد به کسی اعتماد نکن در این زمینه  نصف کسایی که بهم همچین چیزی میگفتن اسمشون سر کلاسای ماز میاد

حقیقتا بنظرم زیاد به کسی اعتماد نکن در این زمینه نصف کسایی که بهم همچین چیزی میگفتن اسمشون سر کلاسا ...

ویدیوهای ماز تو تلگرام هست اونارو میبینم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨