2777
2789
بالاخره یه قسمتی از مسیر زندگیه

نه نیست تمرکزت رو بزار روی موفقیت خودت این چیزیه که فقط مثل روتین انداختنش تو ذهن ما چرا باید موفقیت و سختی که کشیدی رو با پسر مردم شریک شی ؟ وقتی میتونی با خانواده و پدر مادر خودت شریک شی با اصلا تمام و کمالش برای خودت باشه ..

شوهر عملا کاری نمیکنه ها فقط چک می‌کنه امشب ساعت چند اومدی خونه چی پوشیدی اینو نگو اونو بگو اینجا نرو اینجا برو حالا سر کار هم میری نصف حقوقتو بده من در قبالش میخواد کمبود محبت بده مثلا ؟ اونم بلد نیستن والا هر چی من اینجا دیدم بی احترامی بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نباشع

چه احتیاجی به مرد غریبه تو زندگیته؟ تو سر کار میری تو زحمت کشیدی تو موفق شدی نفت مفت بزاریش برای پسر مردم ؟ تازه نصفشون هم میگم مگه تو تلاش کردی مگه تو زحمت کشیدی بیا بشین خونه بچتو بزرگ کن ادامه تحصیل بدی چند صد نفر ازت حساب میبرن اونوقت یه مرد بی عار از ناکجا آباد بیاد بگه نکن نپوش نرو ؟ و آخر هم کتک بزنه؟ 

نه من هدف قرار ندادمکل زندگی منظورم بودشغل...و...

متوجه آن ولی کلا ازدواج رو حذف کن بچسب به خودت مهارت یادبگیر خوب تحصیل کن سطح سواد رو با دنیا پیش ببرد نه مدارک ایران زبان بخونی ایران ویرانه است ...

ساختن زندگی اینجا خیلی سخته هر چند خیلی ها با من مخالفم نظرتون مورد احترامی ولی قبول کنید واقعا سخته با دلار همین امروز هم بخواید یک خرید عادی انجام بدین حداقل مردم عادی 

چه احتیاجی به مرد غریبه تو زندگیته؟ تو سر کار میری تو زحمت کشیدی تو موفق شدی نفت مفت بزاریش برای پسر ...

درسته

من ازدواج خوب منظورم بود

الان کسی را می‌شناسم خیلی خوشبخته 

ظاهری هم نیس 

همش باهمیم

متوجه آن ولی کلا ازدواج رو حذف کن بچسب به خودت مهارت یادبگیر خوب تحصیل کن سطح سواد رو با دنیا پیش بب ...

چه خوبه به این درک رسیدین

چجوری رسیدین 

نمیدونم چجوری طرز تفکرم را عوض کنم

چند وقته همش باخودم کلنجار میرم

چه خوبه به این درک رسیدینچجوری رسیدین نمیدونم چجوری طرز تفکرم را عوض کنمچند وقته همش باخودم کلنجار م ...

کار کردن روی خودم ؟ راستش از وقتی کرونا اومد من سنم کم بود دیگه ناخودآگاه بخاطر اینترنت با دنیای بیرون آشنا شدم حالا خانوادم دخیل بودن از بچگیم ولی ی مدت شروع کردم صحبت کردن با بچه های اروپا حس میکردم خیلی عقب مونده ام از اون موقع که کلاسهای درسی آنلاین شد یادمه یه برنامه نصب کردم آموزش آنلاین درسای اروپا بود توش ثبت نام کردم کشورم جهان سومی بود تحصیل برای من رایگان بود یا درس داشتن مهارتهای زندگی فک کنم اون بود تمام زندگی منو ساخت قسمت سخت ماجرا اینجا بود میدم چندین و چند برابر بچه های اروپا درس میخونم وقت میزارم روی مهارتام ولی اونا همچنان جلوترن راحت ترن برای همین میگم زندگی ساختن تو ایران سخته 🥲