2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگشم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم منم الان ۴ ساله تو این وضعم اما به مرور کمرنگ میشهشاید بعضی شبا از فکر زیاد تا مرز دق کردن بر ...

وای وای انگار ی سنگ چند تنی گذاشتن رو قلبم دردمو به هیچکس نمیتونم بگم

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

میدونم منم الان ۴ ساله تو این وضعم اما به مرور کمرنگ میشهشاید بعضی شبا از فکر زیاد تا مرز دق کردن بر ...

میشه یه لطفی برام کنی

مثلا خانوادش نخاستن بهونش بود

تو هم باور کردی

دیگه کی تو این قرن نتونه خانوادشو راضی کنه

پسر ۱۵ ساله هم میتونه 

اینایی که میکن خانوادمون قبول نمیکنن رو باید بزنی تو دیوار خودت باید بلاکش میکردی نه اون 

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

تو هم باور کردیدیگه کی تو این قرن نتونه خانوادشو راضی کنهپسر ۱۵ ساله هم میتونه اینایی که میکن خانواد ...

درسته هرچی بگید حق دارید .میدونم کارم اشتباهه ولی بخدا بقران ذست خودم نیس دارم روانی میشم قلبم داره میاد تو دهنم دارم دق میکنم از دوریش

وای وای انگار ی سنگ چند تنی گذاشتن رو قلبم دردمو به هیچکس نمیتونم بگم

چقد درکت میکنم دقیقا شرایط تورو دارم ولی بخایم به واقعیت نگاه کنیم مهم خودشون بودن نخواستن خانواده بخونی دیگ اینو هممون می‌دونیم دیدیم کسی یکی و بخاد چه کارا که نکرده برای رسیدن از خدا میخام به دلت آرامش بده 

چقد درکت میکنم دقیقا شرایط تورو دارم ولی بخایم به واقعیت نگاه کنیم مهم خودشون بودن نخواستن خانواده ب ...

💔🫂

درسته هرچی بگید حق دارید .میدونم کارم اشتباهه ولی بخدا بقران ذست خودم نیس دارم روانی میشم قلبم داره ...

بخدا منم مث تو بودم

با یکی بودم که اقسام و انواع بهونه در اورد اول کفت من هزارتا مشکل دارم نمیتونم بگیرمت گفتمش من کنارت میمونم تا مشکلت حل شه بعد گفت من برام طلسم درست کردن که نزارن ازدواج کنم گفتمش باشه برو باطل کن بعد گفت اصلا من زن نمیخوام 

آخرش گفت خانواده و مامانم راضی نمیشن بیام بگیرمت 😐😂

آخرش رفت یکی دیگه رو گرفت که مامان و خواهراش براش در نظر گرفتن

قبلا اره شاید از درد و غصه میمردم ولی الان برام هیچ مهم نیس چونکه دیگه نمیخوامش

الان خودش پشیمونه با اینکه زن داره پیامم میده ولی من ج نمیدم

خلاصه بگمت اینجور آدما باید بزنی تو دیوار

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

بخدا منم مث تو بودمبا یکی بودم که اقسام و انواع بهونه در اورد اول کفت من هزارتا مشکل دارم نمیتونم بگ ...

هوف خدا از هرچی جنس مذکره نفرت پیدا کردم مذکرا همشون نامردن عوضین

تو هم باور کردیدیگه کی تو این قرن نتونه خانوادشو راضی کنهپسر ۱۵ ساله هم میتونه اینایی که میکن خانواد ...

عزیزم پسری که ما همو دوس داشتیم ۲۰ سالش بود خانواده اشو مجبور کرده بود اوندن خواستگاریم مادرش با ی لحنی گف دختر شما فلان بهمان هم من خورد شدم هم خانوادم ناراحت شدن باور کن خانواده نخوان  نزارن نمیزارن به هر طریقی