2777
2789
مرسییشهرای با امکانات کمتر و مناطق محروممن خوزستانممثلا اهواز منطقه دو هست ولی آبادان منطقه سه

منم خوزستانم تو رو خدا راهنماییم کن دهم متاهل شدم تا یازدهم خوندم دیگه دوازدهم رو نرفتم یعنی سال ۴۰۱_۴۰۲ سال کنکورم بود که من چون دیپلم نگرفته بودم کنکور ندادم اصلا دوباره افتادم به فکرش پایم خوب نیست زیاد چیزی یادم نمیاد در حد ۱۰ ۲۰ درصد اینکه فقط میدونم چی به چیه ...به نظرت الان شروع کنم چقد احتمال داره ۴۰۵ پرستاری بیارم ۴۰۶ دندون منطقه ۳ هستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه با امکانات کم چطوری تونستید رتبه های عالی بیارید؟تیزهوشان بودی؟یا بسیار بسیار کوشا؟

رتبه من حالا خیلیم عالی نیست

تیزهوشانی نبودم مدرسم دولتی بود

تلاش زیاد در نهایت به نتیجه خوب میرسه

منم خوزستانم تو رو خدا راهنماییم کن دهم متاهل شدم تا یازدهم خوندم دیگه دوازدهم رو نرفتم یعنی سال ۴۰۱ ...

برای کنکور ۴۰۵ هم امتحانات نهایی یازدهم رو باید شرکت کنی(زیست شیمی عربی دینی ادبیات زبان)

و هم کل امتحانات دوازدهم(زیست شیمی فیزیک ریاضی عربی دینی زبان ادبیات هویت سلامت)

به نظرم اگه واقعا میخوای و شرایطش رو داری حتما شروع کن‌و صدرصد انرژیت رو بذار

برای دروس تخصصی میتونی فیلم آموزشی ببینی

زیست همدانی از صفر درس میده فرهمند هم خوبه

برای شیمی از تدریس فراهانی استفاده کن

برای ریاضی هم معین کرمی ببین

کم کم دستت میاد چطور پیش بری

و اگه مشاور بگیری بهتر مسیرت رو برات روشن میکنه

۹۳۵۰آره پشت کنکور بودم

سال اول چطور بودترازت؟ میشه کمکم کنی منم امسال پشت کنکورم به نظرت چیکار کردی امسال که باعث موفقیتت شد؟   منم مدرسه عادیم😢ینی میشه😢

سال اول رتبت چند شد

منطقه چندی؟