2777
2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 31 پست
خوندم تاپیک قبلو، ببین خیلیییی خوشگلی، چون فرم صورتت خیلی خوشگله یه لیفت بینی بکنی خیلی ناز میشی ولی ...

مرسی عزیزم 

نخ چجوریه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بزرگ نیس مشخصع رو صورتت اوکیه و مشخصه خیلی خوشگلی

شاید برااین گفتن ک تو عملای زیبایی بینی باعث تغییرات زیادی تو چهره میشه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
گلابی کی گفته عمل لازم داری بهم نشونش بده خودم طرف شم باهاش

😂😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خیییلی قشنگه صورتتتوروخدا عمل نکن بینیت هم قشنگه چهره اشرافی و زیبایی داره مثل بعضی بازیگر ها

مرسی عزیزم یه لحظه کاربرا بهم گفتن رفتم نو فکرش دیدم واقعااا دماغ سربالا و کوچیک به چهره من نمیاد

خوبههه کهههمن بینیم بزرگه ولی به صورتم میاد کوچیک شه بد میشه همیشه هم بینی های فانتزی خوب نیست

دقییاا منم بهم نمیاد کوچیک

ترجیح میدم کار زیبایی دیگ انجام بدم 

مرسی عزیزم یه لحظه کاربرا بهم گفتن رفتم نو فکرش دیدم واقعااا دماغ سربالا و کوچیک به چهره من نمیاد

عزیزم اینجا فکر میکنن هر دماغی باید عمل بشه 

اصلا زیبایی شناسی ندارن

من خواهرانه بهت نظر دادم 

🧿