2777
2789
عنوان

رتبم فضاییه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست
زخمام خلی نمک خورده نمیتونم تحمل کنم اخرین بار هم خیلی حالم بد بود اینبار تخریب بشنوم خودم رو میکشم ...

من همه این شرایط تو رو گذروندم. رتبه اول مدرسه رشته تجربی. یعنی خوب به عبارتی درسم از بچه های رشته ریاضی و انسانی هم بهتر بود آن زمان! و میگفتن خب پزشکی قبولی. اما افسرده شدید حال بد. و نشد. 

یه کلاس مزخرف داشتیم هم کلاسی هایی فوق العاده بد، که خدا جزای کارهاشون رو بده واقعا. 

من هم به شدت آدم نگران و تنشی. 

خب نتیجه همه اون استرس ها این شد که نشد که بشه چیزی که میخواستم. 

عذاب نده خودتو. 

رازش این نیست اونا دهنشون رو ببندن. رازش اینه تو قوی باشی 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نباید نظر دیگران برات مهم باشه چون دیگران نه تلاشاتو میبینن نه سختیایی که کشیدی حتی نمیتونن یک ماه شرایط تورو تحمل کنن پس بهشون اهمیت نده 

آره من دخترعموم سال اول قبول نشد سال بعدش دندانپزشکی قبول شد 

یکی دیگه هم می شناسم بعد سه سال پزشکی قبول شد و الان می بینمش میگه که واقعا خوشحالم از کارش و به سختیاش می ارزید

مامانم ۳بار کنکور داد تا فرهنگیان قبول شد

دنیا که به اخر نرسیده میشه ولی والدینم درد منن😔تحملشون ستودنیه خواهر همکلاسیم بعد پنج سال پشت کنکوری پزشکی قبول شد 😔

میدونم میشه ولی باز هزار بار از خودم میپرسم میشه ؟ نمیشه ؟ چطور میشه؟😭

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

این ترس خود استارتره.هی فک می کنه اگر بفهمن چی میشه! وای اگر بدونن، وای اگر بفهمنخب بفهمن

ترسم از فهمیدنشون نیست ترسم از بعدشه که میدونم چیا میگن میدونم چه واکنشی دارن میدونم به جای حمایت تخریب میکنن 

ترسم از فهمیدنشون نیست ترسم از بعدشه که میدونم چیا میگن میدونم چه واکنشی دارن میدونم به جای حمایت تخ ...

خب همین دیگه بزار هر کار میخوان بکنن. مگه الان تو خونه شما هستن. تو اتاقتن

هر روز هر روز اونا رو می بینی؟ 

لبخند بزن رد شو. سوال پرسیدن، تو هم از زندگیشون سوال بپرس

طرفدار حق و عقلانیت💙 

دنیا که به اخر نرسیده میشه ولی والدینم درد منن😔تحملشون ستودنیه خواهر همکلاسیم بعد پنج سال پشت کنکور ...

منم خیلی حرف شنیدم از مامانم که مردم چی میگن فلان میگن بهمان میگن ولی اصلا توجه نکردم تا خودش خسته شد ادامه نداد، اگه واقعا به پزشکی و محیط بیمارستان علاقه داری ناامید نشو برو روش های تندخوانی رو ببین هم درک مغز وبالا میبره هم سرعت حفظ مطالب بالا میره اگرم خواستی مجموعه ای که خودم توش عضو هستم و بهت معرفی میکنم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

تا حالا باهاشون راجب بار روانی که بهت وارد شده صحبت کردی؟ یه صحبتی که از صدای منطق بیاد و تنش توش زیاد نباشه، داری میترکی دختر، ای کاش میتونستید باهم حرف بزنید بعدم همه یه چند جلسه برید مشاوره خانواده یکم کمکت می‌کنه این چیزا

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چندساله پشت کنکوری ؟طفلک خواهر من امسال سومین سالی بود که پشت کنکور موند خیلی درسش خوب بود ولی پدر و ...

امسال اولین کنکورم بود 

منم والدینم وضعشون توپه ولی به من برسه باید پس انداز کنن به من برسه ندارن خرج اضافی هست حتی من خرجی هم نمیگیرم اهمیت نمیدن دارم کار میکنم که برای خودم یه تبلت ارزون بخرم چشمام نابود شده با این لپتاپ خراب که مانیتورش پرپر میزنه مامانم گفت حالا کنکور رو بده قبول شدی برات لپتاپ میخریم خودم اصلا مهم نیستم گوشی هم ندارم 

به مامانم وقتی گفتم پشت کنکوری ام هر چی که خرج کردم و نکردم رو سرم کوبید بعدش خدارو هزار مرتبه شکر کردم که خرجی نمیگیرم اندازه همسن هام خرج نمیکنم بیرون نمیرم بازار نمیرم خرج نمیکنم تو عمرم کافه نرفتم  و باز هزاران بار شکر کردم اندازه همکلاسی هام همسن هام کلاس بیرون نرفتم کتاب برای هر درسی نگرفتم 

مامانم گفت برات لپتاپ میخریم بعدش رفت النگو بیشتر برا خودش گرفت و باز خداروشکر کردم که برام لپتاپ نگرفت که میکوبید سرم 

خب همین دیگه بزار هر کار میخوان بکنن. مگه الان تو خونه شما هستن. تو اتاقتنهر روز هر روز اونا رو می ب ...

بین صحبت ها اشتباه شده 

درد من والدینمه فوقش اینه خونه فامیل نمیرم مهمه ولی اونقدرا نه رتبم هم بهشون ربطی نداره والدینم درد منن 

منم خیلی حرف شنیدم از مامانم که مردم چی میگن فلان میگن بهمان میگن ولی اصلا توجه نکردم تا خودش خسته ش ...

بدبختی هم اینه خوشم میاد مغز و اعصاب خوشم میاد و حتی یه دوره ای همش از خودم میپرسیدم که خودم واقعا پزشکی رو میخوام یا بخاطر والدینم 😔

من یادگیری خیلی خوبی دارم  ولی سه سال تمام تخریب شنیدم نابود بودم بلد نبودم چیکار کنم کلاس برم کتاب بخرم چطور بخونم چقدر وقت بزارم و همین شد دومینو وار افتادم رفته رفته هم روحم و اعصاب و روانم نابود شد چیزی نموند برام 

اره خیلی ممنون میشم بفرستی

بدبختی هم اینه خوشم میاد مغز و اعصاب خوشم میاد و حتی یه دوره ای همش از خودم میپرسیدم که خودم واقعا پ ...

بیین قیمت دوره ش ۵میلیونه اما دربرابر چیزی که یادمیگیری هیچ، اگرم پولشو نداشتی خودم میتونم برات توضیح بدم مراحلش رو 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
امسال اولین کنکورم بود منم والدینم وضعشون توپه ولی به من برسه باید پس انداز کنن به من برسه ندارن خرج ...

الهی عزیزم 

خواهرم امسال چهارمین سال بود کنمور میده 

پدر من پول داره ولی نمیده 

مادرم کلی اذیت میکنه 

خدا از اینجور پدر مادرها نگذره 

خواهرمو کلی مسخره میکنن با اینکه درسش خوب بود ولی امان از پدرومادر بد 

توصیه دارم بهت اگر پدرومادر پول نمیدن برو سرکار هزینه تحصیل رو جور کن بعد کنمور بدا 

مثل خواهر من نشی

تا حالا باهاشون راجب بار روانی که بهت وارد شده صحبت کردی؟ یه صحبتی که از صدای منطق بیاد و تنش توش زی ...

هیچوقت درک نمیکنن و نگفتن خیلی بهتره

زندگی من برای بابام که عبارت بود فقط از درس و مدرسه و خونه چون دختر هم بودم حق هیچ کاری نداشتم فکر میکرد داره ازم محافظت میکنه ولی من و نابود کرد من صبح تا شب زندانی خونه ام همیشه خدا برنامه هام سایت هام و حتی گوشیم رو چک میکرد حتی بعدش گوشیم و دادم بفروشن برام یه نوکیا دکمه ای گرفتن گفتم رو کنکور تمرکز کنم اون نوکیا دکمه ای هم بابام چک میکرد خسته شدم از بس گیر میده این ساعت چرا میخوابی این ساعت چرا بیدار میشی چرا این کار و میکنی چرا اون کار و میکنی چرا هر لحظه درس نمیخونی 

میدونی بخاطر همینا من هر کاری کردم پنهونی کردم پنهونی فیلم دیدم پنهونی رمان خودم پنهونی ورزش کردم پنهونی خندیدم گریه کردم شادی کردم تو تنهایی تو اتاقم و وقتی والدینم میومدن باید فوری جمع میکردم انگار دارم جرم میکنم 

مامانم و منطق؟ از وقتی داداشم به دنیا اومد توجه نکردن اهمیت ندادن اون و بیشتر از من دوست داشتن شب و روز تو تنهاییام گریه میکیردم یه بار رفتم به مامانم گفتم افسرده شدم بلند بلند خندید بعدشم کلی مسخره کرد 

یه بار هم بابام گوشیم رو چک میکرد فهمید من به یکی حس دارم بلند نوشته ام رو خوند و مامانم هم از اونور بلند بلند خندید ولی من نوجون بودم حس هایی داشتم نباید بابام میخوند نباید مامانم میخندید الان اون ادم اصلا برام مهم نیست و حسی هم ندارم ولی هیچوقت کار والدینم رو فراموش نمیکنم و هنوزم میگم کاش میشد فراموش کنن

هیچوقت درک نمیکنن نمیفهمن 

بیین قیمت دوره ش ۵میلیونه اما دربرابر چیزی که یادمیگیری هیچ، اگرم پولشو نداشتی خودم میتونم برات توضی ...

خیلی ممنونم ازت ولیی

نه جانم نمیتونم😔تو یکی از پیام هام هم توضیح دارم والدینم بهم خرجی نمیدن هیچی ندارم فعلا میخوام کار انلاین کنم چند تومنی در بیارم یه تبلت ارزونی چیزی بگیرم گوشی هم ندارم لپتاپم هم که دارم باهاش پیام میفرتسم خرابه ال سی دیش چشمام و کور کرده 

الان این برام واجب تر از هرچیزی🥹