2777
2789
عنوان

پسر هفت ساله ام از دیشب دندون درد گرفته همش گریه میکنه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 37 پست
دوسال قبل دوتا دندون کرسی شو کشیدم در نیومدن.. هزینه اش رو ندارم طفل معصوم داره زجر میکشه

در میان عزیزم دندون دایمی از ۶سالگی ب بعد درمیان نگران نباش.هنوز ۷سالشه دیر نشده .خواهر زاده من کلاس سوم هنوز الان دارن درمیان.برو تامین اجتماعی رایگانه برو بکش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در میان عزیزم دندون دایمی از ۶سالگی ب بعد درمیان نگران نباش.هنوز ۷سالشه دیر نشده .خواهر زاده من کلاس ...

بیمه نداریم خواهرم 

سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔

💔💔بگو شوهرت قرض بگیره از ی جایی

امضای منو خوندید ؟

سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔

برو بپرس ی مبلغ کمی میگیرن .دندون عقل ۳۵۰گرفت از مامانم .فک کنم با ۱۰۰تومن بکشن دندون شیری رو

رفتم خواهرم گفت دونه چهارصد میگیرن همه جا پرسیدم 

وضعیت پسر منم همینه از 2 سالگی دندوناش خراب شدن 

4 تا رو کشیدم 

دندونای جدیدش همه کج در اومده 

دندونای شیری هم همش خرابه 

هرزگاهی دندون درد شدید میگیره .

بیمه نداریم .

هزینه درمان هم که خداد تومنه

سلام 😍
بهداشت تا۷سال خدماتش مجانیه حتی دندونپزشکیش

نه عزیزم پرسیدم گفت برداشته شده خیلی وقته..

ببین چیزایی که میگم گوش کن 

بعد هر چیزی که مورد بگو قشنگ دندوناشو با آب بسوزه 

هرشب قبل خواب و هرروز بعد خواب مسواک بزن 

اگه مسواکش رو با نمک بزنی که خوبه 

توی گوشش شب که میخواد بخوابه روغن حنظل بریز 

از عطاری ها بگیر سرش حالت قطره چکونی باشه 

میخک خشک شده بگیر بجوشون تو آب بده باهاش قرقره کنه بعد از رو بریزه بیرون قورت نده 

وضعیت پسر منم همینه از 2 سالگی دندوناش خراب شدن 4 تا رو کشیدم دندونای جدیدش همه کج در اومده د ...

خدا کمکمون کنه 💔 چقدر برای طفل معصوما سخته 😔

محصل ها رایگان انجام میده بهداشت

محصل ها کجان خواهرم 

کاش مسئولین یه فکری برای هزینه های درمان و دارو میکردن مخصوصا هزینه ی دندونپزشکی شده کابوس خیلیا مردم دارن زجر میکشن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺