2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر ساده معلومه از سیاست چیزی نمیدونین.یکم مطالعه کنین این نفرینو برعکس میکنین

حالا چرا ساده؟

این کصافت ها کل خاورمیانه رو به گند کشیدن فقط بخاطر غارت منابع کشورها و منافع خودشون 

خدا لعنتشون کنه 

یا اون اسرائیل لجن بخاطر یک سری اوهام که به اصطلاح تو کتاب های مقدسشون نوشته شده و سرزمین موعود و کوفت و زهرمار چقدررررررر جنایت میکنن مثل آب خوردن و اعتقاد دارن فقط نژاد یهود آدمن و بقیه باید به اینا خدمت کنن 

من مطالعه دارم اتفاقا، میخوای چند تا کتاب خوب تو این زمینه بهت معرفی کنم گلم؟

میدونم گلم خانوم میگن فروکش میکنه منم در جواب اونو گفتم نوسان گیری هم علمشو داشته باشی خیلی خوبه

آبجی نوسان گیری دیگ ممکن نیست چون با تعرفه ای وصل کردن در کوتاه مدت ممکن نیست مگر اینکه در فارکس و کریپتو و...باشین

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
چندروزه نرفتم سرکار ازبس برقاقطع میکنن سیستمابهم میریزن

سلام کاموا شوهر من گواهینامه نداره میتونه ایران خودرو ثبت نام بکنه یا نه؟؟؟ خودم یه سری تو مادران گرفتم دیگه نمیتونم بگیرم؟؟؟

سلام کاموا شوهر من گواهینامه نداره میتونه ایران خودرو ثبت نام بکنه یا نه؟؟؟ خودم یه سری تو مادران گر ...

اره گلم شرط گواهینامه لغوشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعله ولی یه اصلاح هم داریم که در حال اتفاقه.نیم و ربع و تمام 4و5 تومن ریختن

حدودا کی میشه؟ چه ماهی خرید خوبه؟ 

دوسال اخیر از آبان افزایش قیمت داشتیم و تا شب عید همش صعودی بود. امسال بنظرت چطوریه؟ کی برای خرید خوبه؟ 

حدودا کی میشه؟ چه ماهی خرید خوبه؟ دوسال اخیر از آبان افزایش قیمت داشتیم و تا شب عید همش صعودی بود. ا ...

کف طلا 7/300الی 7/500هست و ربع سکه 23/500 و نیم 44/500 الی 45 هست.اینجا اومد حتما بخرین،ولی برای رسیدن به این قیمت باید جو آروم شه ولی در غیر این صورت بعد رنج زدن در حوالی قیمت امروز با شروع  هفته چهارم مهر سیر صعودیو تجربه کنه.امروز نیم 48/800 هست که از اون روز بهتون ک گفتم 5و6 تومن اومد پایین

خیلی خیلی بعیده که دیگه به ۷۵۰۰ برسه. چند روزیه ۸۷۰۰ تا ۸۹۰۰ در نوسانه

بنظر شما در بازار  عجول  هستین،دیروز گفتم میاد و همین دیشب مذاکره شد دلار 3 هزارتومن اومده پایین.صبر کنین.تو بازار عجولانه رفتار نکنین.بخاد به فنا بره همه جا میمونن خیالتون تخت.خرید طلا روی 9تومن و 8/500 هنر نیست.