roze_sefid1 مدیر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 670 عنوان جنسیت بچه | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست سلام خانمامن توهفته۱۳بارداریمم میخوام حالاتموبگم نظربدین درموردجنسیت عاشق ترشی وشوری،اصلاشیرین دوست ندارم حالت تهوع ندارم یکی دوبارخفیف داشتم اونم توشب وبعدازظهربعدشکمم سرده عاشق ماست ودوغم قبل بارداری اصلاماست دوست نداشتم پرتقالم زیادمیخورم عاشق لواشکم هستم.البته بچه اولم هستش اونم بعداز۱۰سال به لطف خداحامله ام زیادفرق نمیکنه فقط سالم باشه اون حرفvهم که بعضیامیگن توچشم راستمه 1397/01/03 | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل۷۰ عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2228 من بارداری اولم تمام علائم به دختر میخورد همه میگفتن دختره ولی پسر بوداین بارداری تمام علائم شبیه پسر بود و هرکس میبینه میگه پسره ولی دوتا رادیولوژیست بهم با قطعیت گفتن طبق سونو دختره زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
mamane_arsamam عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 625 یادم رفت بگم بعضی وقتاگرممه بعضی وقتاسردمه ولی اکثراپاهام سرده منم این علائم رو داشتم بچم پسره یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
mamane_arsamam عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 625 بچه ها من چندتاسوال دارم درباره اقدام بپرس عزیزم یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
yalda♥️26 عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 5846 واي منم همه ي علائمم عين هميناييه كه گفتي😯😂 دكتر به من گفته ٩٠ درصد دختره ☺️ ولي فعلا پاهاشو باز نكرده ببينم صد در صد چيه ني نيم😍ولي اصلا به علائم توجه نكن. 😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍 😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
roze_sefid1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 670 ان شاالله سالم باشه بچه هامون این خودش یه دنیاست. یه زن وشوهراومده بودن سونوغربالگری بیچاره هابعدکلی دوادکترم باردارشده بودبهشون گفته بودناقصه بایدسقط کنین
saminiii عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1082 تمام حالاتتون شبیه منه..واسه من پسره.. خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
roze_sefid1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 670 تمام حالاتتون شبیه منه..واسه من پسره.. ان شاالله سالم وسرحال باشه نی نیت
سحر۶۷ عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 428 به علایم نیست انشالله یالم باشه❤❤من علایمم مثل شماست بچم دختره