2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش استفاده از کیت تخمک گذاری رو بلد نیستم اون چجوریه

کیت رو وقتی میخری توش یک دستور کامل برای استفاده هست، حتما بخونش یوقت نکات خوبی نوشته،اونم هر بسته ۵ تا داره نزدیک به زمان تخمک گذاری شروع میکنی راس یک ساعت خاص قبل از ساعت ۴ عصر فکر کنم، میذاری، از اولین روزی که مثبت میشه ۲۴ ساعت بعد میتونی اقدام کنی فکر کنم، من چون pco بودم همیشه مثبت کمرنگ بود 🤦‍♀️ولی روزی که حس پریودی شدیدی داری وسط دوره ت هم هست اون روز تخمک گذاریه

کیت رو وقتی میخری توش یک دستور کامل برای استفاده هست، حتما بخونش یوقت نکات خوبی نوشته،اونم هر بسته ۵ ...

عزیزم قیمتش چنده 

و بعد بعد از چند روز از اتمام پریود استفاده شه

عزیزم قیمتش چنده و بعد بعد از چند روز از اتمام پریود استفاده شه

قیمتی نداره شاید ۵۰تومن اینورا، مکس۱۴ مارک خوبی بنظر میاد باشه داروخانه اینو توصیه میکرد، راهنماشم خوب توضیح داده، خود تست میگه روز ۱۰ ولی از روز ۸ بذار

قیمتی نداره شاید ۵۰تومن اینورا، مکس۱۴ مارک خوبی بنظر میاد باشه داروخانه اینو توصیه میکرد، راهنماشم خ ...

بعد عزیزم من تا حالا نذاشتم باید از کجا بفهمم روز تخمک گذاریه

بعد عزیزم من تا حالا نذاشتم باید از کجا بفهمم روز تخمک گذاریه

میتونی تو سایت عکساشو سرچ کنی، من چون pco بودم همیشه مثبت میشد و به درد من نمیخورد اصلا، یه بسته بخر روزی که اصلا تو بازه تخمک گذاری نیس بذار ببین چجوریه منفی منفیه، یا نه هاله داره برات